Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha felfordul a...

Mit tegyek, ha felfordul a gyomrom a testvéremtől, de a család meg erőlteti a jó viszonyt és belém kötnek?

Figyelt kérdés

Én nagyon ellene vagyok a megcsalásnak, és elítélem ezt az egészet, meg azt is, aki ilyenbe belemegy. Ez semminek se a megoldása.

A húgom egy éve együtt volt egy csávóval, akit 2x is megcsalt. Szét is mentek, külön voltak két hónapig, aztán embereket felhasználva üzengettek, sértegették, féltékennyé tették a másikat. Az egyik ilyen rosszul sült el, mert a "sógorom" egyik nője kikészült és depressziós lett (akivel féltékennyé akarta tenni a húgomat). Plusz a csajt meg is csalta a húgommal. A nő írt egy korrekt üzenetet a húgomnak, és ő van mindennek elhordva, meg "nem normális exként beállítva, amikor szerencsétlen tönkre ment.

Én megszakítottam a húgommal a kapcsolatot, mert igaz, hogy nincs hozzá sok közöm, de hányinger kap el tőlük. Mindenhonnan le van tiltva, főleg hogy álszenten is viselkedik, olyat oszt meg facebookon, hogy "meg kell becsülni azt a férfit, aki...", stb.

A család meg engem cs.sztet, ahelyett, hogy magukba nézne mindegyik, mert az ő nevelése nagyon félrement.

2023. jan. 27. 22:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
88%
Tiltsd le őket is. Hülyékkel nem lehet mit kezdeni.
2023. jan. 27. 22:39
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Akkor ideje a családot is ignorálni, ha a pártján vannak.
2023. jan. 27. 22:40
 3/15 anonim ***** válasza:
98%

Én nagyon nem vagyok ilyen.., de amiket leirtál, ez nem "csak" megcsalás. Ez mind.., már csak amit leirtál százszor, sőt ezerszer rosszabb.

A családod is kb ez a szint lehet akkor úgy látszik. Csatlakozom az előttem szólottakhoz.. Ha bárki bármit rám merészel erőltetni, az minimm hónapokra a szemetesemben találja magát. Nem tudom, hogy vagy vele, de a kérdésből következtetve te sem akarod, hogy ráerőltessenek dolgokat, főleg nem egy hulladékkal tartani a kapcsolatot.

2023. jan. 27. 22:52
 4/15 anonim ***** válasza:
98%
Inkább a családod tagadd meg, mint az értékrended.
2023. jan. 27. 23:30
 5/15 anonim válasza:
54%
Próbáld meg elengedni a dolgot és értékeld azokat a személyeket, akik még veled lehetnek. Nem tudhatod, ez meddig lesz így. Utána mindent bánni fogsz.
2023. jan. 27. 23:54
 6/15 anonim ***** válasza:
15%
Minden családba van ilyen. Túlgondolod. Ettől még simán jóba lehetsz a tesóddal :D
2023. jan. 28. 03:52
 7/15 anonim ***** válasza:
27%
Komolyan az eszem megall, hogy képes valaki még ezt is a szülők nevelésére fogni. B+ ha az ő hibajuk, akkor TE IS UYGANOLYAN VAGY MINT A TESTVÉRED
2023. jan. 28. 07:41
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
Felnőttek között az ilyen játszmázások már olyan fölöslegesek. Attól mert gázos a szerelmi élete, még mindig a tesód és az is marad, csak nem kell belefolyni. Amúgy is magánügye kéne legyen.
2023. jan. 28. 08:30
 9/15 anonim ***** válasza:
4%
Ha csak amiatt nem akarsz vele találkozni, mert nem tisztességes a szerelmi életében, és elítéled, de amúgy köztetek korábban nem volt konfliktus, szeretted, akkor nem igazán értem a viselkedésedet, valahogy olyan, mintha te komoly erkölcsi magasságokból jogosult lennél elítélni. Ha viszont a tesód családon belül is manipulatív, xarkavaró, és ez csak az utolsó csepp a pohárban, akkor megértelek. Minden attól függ, szereted-e. Mert aki szereti a családtagját, az elfogadja, hogy hibázik, akár börtönben is látogatja. Ha eleve gond van a kapcsolattal köztetek, tehát nem szereted, akkor viszont ne hagyd, hogy nyomás alá helyezzenek.
2023. jan. 28. 08:50
 10/15 NTBS ***** válasza:
34%
Kerüld a családod.
2023. jan. 28. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!