Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A legtöbb szülőt igazán addig...

A legtöbb szülőt igazán addig érdekli a gyereke amíg cuki?

Figyelt kérdés

Érthető lenne, ha így lenne, habár eléggé állatias.

Személy szerint én egyértelműen így érzek, kb 5.,6.-as korban mintha lett volna egy váltás, megnövekedő elvárások stb..

Mit gondoltok, elmondhatjuk, hogy a kisgyerek cukisága az lényegében a túlélését szolgálja, és amint megszűnsz cukinak lenni egyre kevésbé érdekled a szüleidet?

Aki esetleg így érez felnőtt korában a gyerekkorára az milyen indokkal vállalt gyereke? És mit fog másképp csinálni?

2023. jan. 22. 19:35
1 2 3
 21/23 Metionin ***** válasza:
88%
20. Én fordítva vagyok, 5-6 év alatt nem tudom elviselni őket, pont azért, mert addig "csak cuki" bár nem tartom őket annak, csak irritálónak. 6 év fölött már lehet építeni a személyiségére.
2023. jan. 22. 23:09
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Max ahogy idősödik a ghyerek nehezebben " kezelhető ".
2023. jan. 23. 00:11
 23/23 anonim ***** válasza:
53%
Idősebb gyerek is lehet cuki, sőt felnőtt ember is. Inkább azért cukibbak a babák mert még a kommunikáció és létezés más szintjeit nem értik még, meg kipihentebbek és újdonságabbak, elég nekik csak a kényelmes dolgok. De minden cukiság ott van egy 20 vagy 30 éves gyerekben is, csak meg kell csikizni. XD
2023. jan. 23. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!