Érzelmi elhanyagolás érhetett gyermekkoromban?
Ajánlok neked egy könyvet erről, Örökölt sors a címe. Érdemes lenne elolvasnod. Itt tudsz belenézni:
"Szarládák voltak magyarul."
Végülis nem vertek agyon gyerekként, pedig én aztán megérdemeltem volna azért amiket csináltam. Lopás, osztálytárs késsel fenyegetése, évfolyamtárs megvágása pengével, gyújtogatás, betörés, rongálás, és még sorolhatnám. Ezek a dolgaim miatt fegyelmi tárgyalásom volt, egyszer rabosítottak, gyámügyhöz is kellett járni.
Figyelj ide kérdező,rossz vágányon vagy. Nem, nem érdemelted volna meg.
Nincs rossz gyerek, rossz szulo viszont van, aki elhanyagolja a gyereket. A kozony is bantalmazas. Az elhanyagolas is bantalmazas, tan meg rosszabb mintha agyon vertek volna.
A gyerek a szulo tukre. Jó szülővel nem jutott volna eszedbe az évfolyamtársad megvágása pengével.
Még mindig mentegeted őket,szarládák voltak.
Egyébként pl. a komoly személyiségzavarok, mint pl. a pszichopátia is csak egy hajlam, ami a környezet hatására bontakozik, vagy nem bontakozik ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!