Kisgyermeket várok, de Édesanyám bele szól a jövőmbe?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta vágyom egy Kisbabára, és most áldott állapodba kerültem. Az Édesanyám nem örül ennek és azt akarja vetessem el, vagy adjam örökbe. Mindez azért, mert a Kedvesem nős. Mi már rég meg beszéltük, hogy nem szereti a feleségét és elfog tőle válni. De Édesanyám el ereszti a füle mellett és nem érdekli hogy szeretjük egymást. Szerinte a Kedvesem rossz ember és becsap. Azt is mondja rá hogy aggressziv, ami nem igaz. Egyetlen egyszer adott egy pofont de ez azóta sem fordult elő és nemis fog, ezt meg igérte.
De nagyon rossz hogy így megromlott a kapcsolatunk Édesanyámmal, hiszen mégis Ő az Édesanyám. Mit tennétek ilyen helyzetben?
Kérdező, köszönjük, elég lesz, ez a sztori kifújt, nincs már benne több. Köszi a kamut, legközelebb valami szórakoztatóbbat igyekezz kitalálni.
2023. jan. 23. 20:44
184/201 anonim válasza:
Így van, aki nem hozzád hasonló gerinctelen r*banc és nem csináltatja fel magát az első nős pasival, az bizonyára csak megcsalt lehet.🤦🏻♀️😂 Engedd el a kamu sztoridat, első perctől levágós volt, aztán a “szombaton hozta a futár a lufikat” dumánál vágtad végleg el magad. Menj inkább tanulni.
2023. jan. 23. 20:47
185/201 anonim válasza:
Elüldöztétek látom. MOst vége a szappanoperának, bár úgy is olvassa tovább. :D
2023. jan. 23. 21:13
186/201 anonim válasza:
És töröltette azt a kommentem, hogy csak akkor jelenik meg valami bebüfögött válasszal, amikor leülnek a kommentek :D nyilvánvaló trollocska, töröltesd ezt is :D
2023. jan. 23. 21:29
187/201 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest, hogy szerinted unalmas, itt pörögsz 4 napja és írod a teljesen ide nem illő kommentjeidet. És még megvádolsz, hogy én töröltettem bármit is, amikor 2. szinten vagyok, ahol nem is lehet jelenteni semmit. Valószínűleg a moderátornak volt több esze mint neked! Sajnos nem tiltott ki pedig meg érdemelnéd, mert nem a megfelelő módon használod a Gyakori Kérdéseket.
2023. jan. 23. 23:17
188/201 anonim válasza:
A moderátorok tudatosan hagynak meg 1-1 kamu, kitalált, feltűnően provokatív kérdést.
Azért, mert itt van pl. közel 20 oldalnyi választ, mind-mind kattintást generált az oldalnak.
2023. jan. 23. 23:48
189/201 anonim válasza:
Jaj aranyom, azzal a két darab agysejteddel tényleg azt képzeled, hogy bárki is bevette ezt a kamu szar dumát? Saját magad buktattad le, de annyira sötét vagy, hogy még ezt sem veszed észre. Nyilván, végülis itt mindenki egyetért abban, hogy vagy egy unatkozó troll vagy, vagy egy ijesztően buta csitri. De persze, nem te mész szemben az autópályán. Jobb elfoglaltságot is találhatnál magadnak, ez kínosan szánalmas. Már rég azt írtad nem foglalkozol többet a kérdéssel, mégis itt vergődsz. Talán a Kedvesed mégsem örül annyira ennek a cukimuki Kisgyermeknek?🫣
2023. jan. 24. 00:03
190/201 A kérdező kommentje:
Érdekes dolog hogy lassan 200 komment van itt mert annyira nem érdekel senkit a történetem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!