Kisgyermeket várok, de Édesanyám bele szól a jövőmbe?
Nagyon régóta vágyom egy Kisbabára, és most áldott állapodba kerültem. Az Édesanyám nem örül ennek és azt akarja vetessem el, vagy adjam örökbe. Mindez azért, mert a Kedvesem nős. Mi már rég meg beszéltük, hogy nem szereti a feleségét és elfog tőle válni. De Édesanyám el ereszti a füle mellett és nem érdekli hogy szeretjük egymást. Szerinte a Kedvesem rossz ember és becsap. Azt is mondja rá hogy aggressziv, ami nem igaz. Egyetlen egyszer adott egy pofont de ez azóta sem fordult elő és nemis fog, ezt meg igérte.
De nagyon rossz hogy így megromlott a kapcsolatunk Édesanyámmal, hiszen mégis Ő az Édesanyám. Mit tennétek ilyen helyzetben?
8 hkm
Komolyan van, aki ezt elhiszi? 🤣🤣🤣 a kérdező közben halálra röhögi magát rajtatok. Meg én is 🤣
Kérdező, Gratulálok a Kis Babóhoz! Biztos vagyok benne, hogy boldog véget ér ez a csodálatos Tündérmese! Szerintem a Szerelmed már összekészítette a Válási Papírokat es hétfő reggel első dolga lesz őket Beadni! A Felesége biztos megérti és félreáll, hiszen a tiétek Őszinte Szerelem!
Ha hozzád hasonló szellemi kapacitással rendelkezik még tapsikolni is fog örömében.
Azért megnézném párod arcát, amikor a vagyon elosztás kerül szóba.
Vagy annyira szeret, hogy a papírok miatt inkább lemond mindenről, csak hogy minél hamarabb elvehessen?
Már lehet, hogy izgatottan toporog a bíróság ajtaja előtt, a nyitásra várva hősiesen...
El is morzsoltam egy könnycseppet, úgy meghatódtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!