Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy győzzem meg a szüleimet,...

Hogy győzzem meg a szüleimet, hogy lehessen még egy hörcsögöm?

Figyelt kérdés

(Azért nem állatok kategória, mert inkább a szülőkkel kapcsolatos a kérdésem)

Jelenleg otthon élek, tanulok, dolgozom is. Minden dolgomat magamnak fizetem. De nyilván mivel otthon élek csak nem hozhatok haza csak úgy egy állatot szó nélkül.

És nekem van egy hörcsögöm, teljesen jó helyen van, megfelelő kajával felszereléssel, és hát nyilván látta anyám, hogy ez nekem mennyibe került, sokallja, mindig szóváteszi, hogy erre az egyre is minek költök "sokat" (ami egyébként annyira nem is sok, ha azt nézzük, hogy mi mennyi idő alatt fogy el). Én viszont szeretnék még egy hörcsögöt, de ő azzal jön, hogy nem jön még egy rágcsáló a házba, ez is túl sokba kerül. Ami nem igazán értem, hogy miért baj, amikor úgyis én fizetek mindent ezzel kapcsolatban. Egyébként meg semmi baja nincs a hörcsöggel, szerinte aranyos, szokta néha simogatni, meg ilyenek, tehát nem fél tőle, nem is zajos, vagy legalábbis a szobámban van a helye, tehát sehol máshol nem hallani.

2023. jan. 19. 15:06
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
#20 Mert erre nincs jobb érv annál, hogy szeretnék és belefér. Basszus, ez egy hobbi, gyakorlati "haszna" se egy se két hörcsögnek sincs.
2023. máj. 1. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!