Sejthet valamit a családom?
13-as, nem tudom, te hogy vagy vele, de az én életemben nagyobb probléma az, hogy mondjuk a gyereket 4-kor ki akarják lökni az ovikapun, miközben az összes munkahely legalább 4-ig ki sem enged, mint az, hogy valahol műszempillás pasik dugnak.
Nem tudom, neked miért az utóbbi fáj a legjobban. Nem is neked teszik be. Gondolom.
És,mit foglalkozol vele?
Szomszéd idős nő nálunk olyat kérdezett húgomtól,hogy hol dolgozom.
Húgom rávágta,hogy állatorvos vagyok Új-Zélandon:D
Azóta nem kérdez semmit:D
14:52: A húgod nagy arc lehet. :)
Kérdező, ezt az egészet neked kell érezned.
" A nagyszülők, és a szomszéd idős nő sokszor kérdezgeti, hogy mikor nősülök már meg. Attól tartok előbb utóbb valami gyanús lesz nekik.
" - semmi közük hozzá!
Pont ma volt erről egy vitám egy családtaggal - vagy egy meleg rokonunk, erről beszéltünk -, hogy szerinte az a normális, ha az ember megházasodik egy ellenkező neművel és családot alapít. Közöltem vele, hogy nem ez a normális, régen sem volt az, mert nézzen csak körül, mennyi megcsalás, félremenés, asszonyverés volt. Na nem tetszett neki. Azzal legyél akivel boldog vagy, nem kell más orrára kötni.
Igazából azt a kérdést kell feltenned magadnak, hogy magadért élsz, vagy mások véleményéért? Mert mari néni véleménye nem fog boldoggá tenni.
Mi lenne, ha megkeresnéd azt az embert aki boldoggá tesz, legyen az nő vagy férfi. De ne azért legyél valamelyik nemmel mert mások elvárják azt.
Felnőtt ember vagy aki a saját lábán áll ha kiderül akkor kiderül, vagy elfogadják, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!