Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sejthet valamit a családom?

Sejthet valamit a családom?

Figyelt kérdés
Hat éve nem volt barátnőm, nagyon ritkán is ismerkedek, a lányokon kívül jobban a femboyok, transzok érdekelnek. Férfiasan nézek ki, és úgy is öltözködöm, viselkedem. A pride bankkártyám látták meg, de azt sikerült kimagyarázni. A nagyszülők, és a szomszéd idős nő sokszor kérdezgeti, hogy mikor nősülök már meg. Attól tartok előbb utóbb valami gyanús lesz nekik.

2023. jan. 16. 11:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
93%

13-as, nem tudom, te hogy vagy vele, de az én életemben nagyobb probléma az, hogy mondjuk a gyereket 4-kor ki akarják lökni az ovikapun, miközben az összes munkahely legalább 4-ig ki sem enged, mint az, hogy valahol műszempillás pasik dugnak.

Nem tudom, neked miért az utóbbi fáj a legjobban. Nem is neked teszik be. Gondolom.

2023. jan. 16. 14:13
 12/26 aranyos121 ***** válasza:
83%
Ha a családod ez miatt kiutálna akkor ők nem a családod :) legalább tudod hogy kik az igazi szeretteid.
2023. jan. 16. 14:51
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

És,mit foglalkozol vele?

Szomszéd idős nő nálunk olyat kérdezett húgomtól,hogy hol dolgozom.

Húgom rávágta,hogy állatorvos vagyok Új-Zélandon:D

Azóta nem kérdez semmit:D

2023. jan. 16. 14:52
 14/26 anonim ***** válasza:
84%

14:52: A húgod nagy arc lehet. :)

Kérdező, ezt az egészet neked kell érezned.

2023. jan. 16. 15:00
 15/26 anonim ***** válasza:
67%

" A nagyszülők, és a szomszéd idős nő sokszor kérdezgeti, hogy mikor nősülök már meg. Attól tartok előbb utóbb valami gyanús lesz nekik.

" - semmi közük hozzá!

Pont ma volt erről egy vitám egy családtaggal - vagy egy meleg rokonunk, erről beszéltünk -, hogy szerinte az a normális, ha az ember megházasodik egy ellenkező neművel és családot alapít. Közöltem vele, hogy nem ez a normális, régen sem volt az, mert nézzen csak körül, mennyi megcsalás, félremenés, asszonyverés volt. Na nem tetszett neki. Azzal legyél akivel boldog vagy, nem kell más orrára kötni.

2023. jan. 16. 17:44
 16/26 anonim ***** válasza:
24%
Akkor is intoleráns vagy, akárhányszor is törlik a hozzászólásom, ti rontjátok meg a világot, tudd meg, ha egyszer elfogadnád őket, hogy ilyenek, neked lenne könnyebb!
2023. jan. 16. 18:32
 17/26 anonim ***** válasza:
89%
40 múltam 2 éves a Kisfiam de nem tudom hogy reagálnék 60 évesen ha a Fiam bemutatná Gyulát. azért ez elég nehéz lehet a szülőknek.
2023. jan. 16. 20:05
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Tuti kelelmetlenebb lesz ha véletlen jönnek rá
2023. jan. 16. 22:30
 19/26 anonim ***** válasza:
83%

Igazából azt a kérdést kell feltenned magadnak, hogy magadért élsz, vagy mások véleményéért? Mert mari néni véleménye nem fog boldoggá tenni.

Mi lenne, ha megkeresnéd azt az embert aki boldoggá tesz, legyen az nő vagy férfi. De ne azért legyél valamelyik nemmel mert mások elvárják azt.

Felnőtt ember vagy aki a saját lábán áll ha kiderül akkor kiderül, vagy elfogadják, vagy nem.

2023. jan. 16. 23:53
 20/26 NTBS ***** válasza:
100%
Igen. Jobb lenne eléjük állni és elmondani. Aztán lesz, ami lesz.
2023. jan. 17. 06:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!