Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sejthet valamit a családom?

Sejthet valamit a családom?

Figyelt kérdés
Hat éve nem volt barátnőm, nagyon ritkán is ismerkedek, a lányokon kívül jobban a femboyok, transzok érdekelnek. Férfiasan nézek ki, és úgy is öltözködöm, viselkedem. A pride bankkártyám látták meg, de azt sikerült kimagyarázni. A nagyszülők, és a szomszéd idős nő sokszor kérdezgeti, hogy mikor nősülök már meg. Attól tartok előbb utóbb valami gyanús lesz nekik.

2023. jan. 16. 11:30
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
76%

Nem értem, hogy mi a probléma, ha sejtenek valamit az lenne a jobb, de nem valószínű.

Nem lehet több évtizeden keresztül minden másra fogni, amiért nincs család, se feleség.

2023. jan. 16. 11:56
 2/26 anonim ***** válasza:
17%
Kamu
2023. jan. 16. 11:58
 3/26 anonim ***** válasza:
93%

Ha most még nem is, előbb-utóbb sejteni fognak.

Az öregek mindig azt fogják kérdezgetni, hogy mikor nősülsz meg, ez még feature, nem bug. A 40 közeli unokatestvéremről (aki teljesen hetero, és többnyire barátnője is van, csak mind legfeljebb 1-2 évig tart) is ezt kérdezgetik, akkor is, mikor épp szakított. Ez valami csőlátás náluk, hogy ha elértél egy kort, de a híd alatt élsz, és nő nincs aki rádnézne, akkor is nősülni kell, mert ez az élet rendje vagy ilyesmi. Mintha elő lehetne rántani a farzsebből egy menyasszonyt. Nem is tudom, milyen választ várnak erre.

Egyébként kapcsolatra, hosszútávra is az említett típusokat választanád, vagy arra csak nőt? Egyáltalán vágysz-e hosszú kapcsolatra, elköteleződésre? Ha igen, és úgy gondolod, lesz előbb-utóbb barátnőd, mert szeretnél, akkor nyugi, majd bemutatod nekik, mikor lesz. De ha valamelyik kérdésre nem a válasz, akkor ne csodálkozz, ha pedzegetni kezdik, hogy nálad valami másképp működik. Mondjuk az idősebbek (talán a fiatalabbak is) nem femboyokra és transzokra fognak gondolni, csak simán arra, hogy b... vagy. Az, hogy nem vagy feminin, nem fogja visszatartani őket ezektől a gondolatoktól.

2023. jan. 16. 12:01
 4/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy homofób, transzfób a családom, talán apám fogadná el a dolgot. Hosszútávra is elfogadnám az ilyen "lányokat", bár annak sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy cisznemű lányokkal jövök össze. Hogy vágyom-e elköteleződésre az jó kérdés. Jelenleg 25 vagyok, egyszer akarnék majd családot alapítani, az 50-es szüleim utalgatnak is rá, hogy ideje lenne már.
2023. jan. 16. 12:33
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Pedig neked is egyszerűbb lenne nyílt lapokkal játszani.
2023. jan. 16. 12:58
 6/26 anonim ***** válasza:
87%

"Nem mondanám, hogy az vagyok, eleve a nőiesség vonz."

. Ha ezt ők ilyen egyszerűen megértenék, akkor nyilván ezzel nem lenne gond.

Mindegy, úgy teszed nehezebbé az életedet, ahogy jól esik. De ha ennyire szeretsz titkolózni, akár egy alibi barátnőt is összeszedhetnél, és akkor még tovább lehetne játszani.

2023. jan. 16. 12:59
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
És akkor mi van, ha sejtik?
2023. jan. 16. 13:07
 8/26 A kérdező kommentje:

"És akkor mi van, ha sejtik?"

Attól tartok, hogy kiutálnak emiatt.

2023. jan. 16. 13:13
 9/26 anonim ***** válasza:
60%

Mi a tököm az a pride bankkártya?

Mert ha én nem tudom, nem hinném h a 40-50 es szüleim felismernék és magyarázkodnom kellene miatta

2023. jan. 16. 13:17
 10/26 A kérdező kommentje:
Revoluton volt olyan, ha támogattad az ILGA-Europe-ot, akkor kérhettél szivárványos kártyát. Apám egyszer rákérdezett, hogy miért van b.zi zászló a kártyámon.
2023. jan. 16. 13:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!