Mi alapján feltételezheti anyám ezeket a nemi életemmel kapcsolatban? Miért kezeli úgy a helyzetet, hogy nekem erről KÖTELEZŐ lenne beszámolnom? Mi alapján gondolja, hogy ha ilyen stílusban kérdezi, akkor egyáltalán be akarnék számolni róla?20L
Eddig anyám leszbikusnak hitt, mert soha nem beszéltem neki a szerelmi életemről. (Mondjuk nem sok mindenről lett volna beszélni) De igazából sosem beszéltünk ilyenekről, a nagy szerelem és szexualitás témakört 8 éves koromban lezavarta egy "ne legyél bzi, mert az undorító, így kell betétet használni, tampont meg ne használj, mert nem dugunk fel semmit magunknak" "gyorstalpalóval". Bizalmi kapcsolat sose volt köztünk úgy istenigazából.
Most így tegnap, így random kontextus nélkül rámtör a kérdéssel, ilyen már-már számonkérés jellegűen, hogy mi újság a fiúkkal, mondom semmi, hát mi a fsz lenne, három hete kb otthon otthon ülök (még egyszer buliztam egy pár volt lányosztálytárssal, akiket ismer), azóta három napot voltam távol, akkor is az egyetemen vizsgáztam. Gondoltam magamban, hogy ez már megint kezdi, ez már megint a szokásos hülyeség, ami arra megy ki, hogy azért nincs senkim, mert a nőket szeretem/férfi szeretnék lenni, az ő szavaival élve, biztos bzi vagyok. Hát nem. Visszakérdez hót ingerülten, hogy biztos. Hát mondom biztos. Erre elkezdett velem kiabálni, hogy nem kell mindenkivel lefeküdni, vagy ha igen, akkor el kell menni nőgyógyászhoz, gyógyszert iratni, mert nem fér bele neki anyagilag egy gyerek, én meg itt félbeszakítottam, hogy de nincsen semmi. Aztán ott így kicsit ingerülten felvetette, hogy most akarja megtartani a szexuális felvilágosítást (nyilván nem ilyen szépen), mondom jól van, nem kell, nincs semmi. (Meg amúgy jókor akarja elkezdeni XD) Aztán meg elkezdett olyanokkal jönni, hogy majd mondjam meg, ha lefekszem valakivel, meg ne az legyen, mint a cigivel (13 évesen kipróbáltam, tőle, meg apámtól csentem 1-2 szálat, csak lebuktam), hogy magától kell rájönnie, mert jeleket hagyok. Mondom jól van. Tökre lesokkolt, hogy ez most hogy jött szóba, hát közvetlenül előtte még arról volt szó, hogy lehet le fogják vágni a lábát mamámnak. Nem is tudtam hirtelen mást reagálni, azon kívül, hogy jó sokszor elmondtam, hogy nincs semmi. (Ami egyébként igaz, still szűz vagyok)
Csak nem tudom mi váltotta fel nála a leszbikus vagyok feltételezést arra, hogy én minden csávóval összefekszem. Így gondolkodom, és nem jövök rá, hogy mit vehetett jelnek, mert a hangsúlyból ítélve, valamit jelnek vett.. Otthonról 160 kilométerre tanulok, két-három hetente jártam haza. Egyszer említettem neki, hogy két sráccal, akik a szaktarsaim, elmentünk hárman a karácsonyi vásárban még december közepe előtt valamikor. Amikor rákérezett, hogy van-e bármelyikkel bármi, akkor azt mondtam, hogy nincs (mert nincs). Egy időben tindereztem, de felugró értesítést nem láthatott, mert letiltották, hogy megjelenjenek, meg itthon nem is használtam, lévén, hogy nem akartam a környékbeliekkel matchelni, mert többnyire 160 kilométerrel arrébb vagyok. Egy sráccal randiztam, de a randiról senkinek nem beszéltem, és anyám ismerőse se láthatott, mert ahol tanulok, ott nincs olyan ismerőse, akivel beszél,illetve az az illető nem arra lakik, neki az, amikor a randi volt, még munkaidő. Az üzeneteimbe nem lát be (bár lehet azért gyanakszik, mert nem hagyom, de ennyi erővel az is lehetne gyanús, ami eddig volt.)
Akkor szerintetek mi adhat neki okot a gyanúra? Meg nem is tudom milyen választ vár, ha ezt úgy kérdezi meg, hogy 1) nem vagyunk olyan kapcsolatban, soha nem beszéltünk ilyesmiről, 2) ilyen stílusban kérdezi?
Másrészt szerintem ha igaza lenne se lenne köze hozzá. Egyáltalán miért tekint úgy a szexuális életemre, hogy arról nekem KÖTELEZŐ beszámolnom neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!