Lehetséges, hogy ezt csak kitaláltam?
Figyelt kérdés
Máig gyűlölök úszni, félek a mélyvíztől. Ha ezek a dolgok eszembe jutnak, mindíg azt idézem fel, hogy apám bevitt a Balatonba, vagy a Tisza - tóba (ez nem nagyon tiszta számomra) és odavitt a bólyához, amitől rettegtem. Rárakott, meg ilyenek. Ha ma meglátok egy bólyát, kiráz a hideg, vízben minimum 20 méter távolságot tartok tőlük.
Apám azt állítja, hogy ő ilyet sosem csinált.
Lehetséges, hogy saját magamnak hazudok? De akkor miért rettegek ennyire?
2023. jan. 8. 21:30
11/31 anonim válasza:
Az én szüleim végig veszekedték egymással a gyermek korunkat. Néha egészen durván, tettlegességig fajultak a dolgok. A bátyámban nem, vagy legalább is ezt állította, nem okozott traumát, de bennem igen. Szüleim szerint mindent csak kitaláltam. Mindent letagadtak.
12/31 anonim válasza:
Hát neked sem lehet könnyű az életed! Másfajta bójáktól mint amilyeneket az útra raknak ki attól nem félsz?
13/31 anonim válasza:
Valószínű, hogy csak kitaláltad, igen. Amúgy a bója pontos j.
14/31 anonim válasza:
A szülők a szar gyereknevelésen túl már csak egyet tudnak csinálni: letagadni. Az enyémek még büszkék is arra, milyen szépen felneveltek, a sikereimet a magukénak könyvelik el, közben nem azért értem el, amiket elértem, mert ők adták az alapot, hanem annak ellenére. Ha azt vesszük, igen, nekik köszönhetem, csak épp azért, mert sok munkám volt abban, hogy letegyem, amit rám nyomtak. Persze, a rosszra egyik se emlékszik. Ha meg mégis beugrik valami, akkor visszatámadnak, megbeszélni nem lehet.
15/31 anonim válasza:
Neki ez ezredrangú dolog munkája, meg a sok más tennivaló mellett.
A barátom is állít olyat, hogy én nem mondtam ezt vagy azt - mert épp nem figyelt, amikor mondtam :D
16/31 anonim válasza:
Legközelebb ültesd fel te is a fatert egy bólyára.
18/31 anonim válasza:
Ilyen tényleg van. Mert a másik teljesen mást élt át és nem is kéne rá emlékeznie, ha nem tud róla hogy neked rossz, vagy mit éreztél, miért jegyezne meg egy jelentéktelenséget?
19/31 anonim válasza:
Barátkozz meg egy bólyával, jó társaságban, ideális hangulatben és körülmények között és elmúlhat a fóbiád... :)
20/31 anonim válasza:
Lehetséges. Sőt megkockáztatom,hogy igazad van. Az én anyám is megszépíti a múltat elég rendesen. 4 en vagyunk testvérek és hasonlóak az emlékeink.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!