Anyu miért írt le így 3 mondattal? Értem, hogy nem vagyok tökéletes, de ez eléggé rosszul esett.
Van egy srác Marcell bölcsibe és oviba is együtt jártunk, a szüleink összebarátkoztak és azóta is vannak mindenféle családi összejövetelek. Most viszont sajnos Marcell szülei válnak, ezért csak az apukája és ő voltak ott. Én már régebb óta szerelmes vagyok Marcellba, ami elég szar, mert tudom hogy az egész esélytelen velem, na mindegy. Az apukája egész este Marcellről és a barátnőjéről áradozott, hogy ne kelljen a válásról beszélni. Elmondta hogy ifjúsági VB-n indul snwboardbóp, hogy az edzésben is mennyit fejlődött, hogy a felsőfokú német és angol tudása mellet már a lengyel is egészen jól megy neki. Vannak barátai, tökéletes, kedves aranyos barátnője, és ezek mellett még a suli is megy neki. Kicsit fájt végighallgatni a tökéletes barátnő részét a beszélgetésnek, de amúgy is tudtam, hogy van neki. Elég kínos, mert egy éve egyszer megpróbáltam megcsókolni, mert olyan volt a pillanat, de kiderült, hogy csak én éreztem így, ő pedig kerek perec visszautasított, kedves volt, csak igen határozott.
Ezek után az apukája rákérdezett, hogy és velem mi a helyzet. És szólni sem tudtam, mert anya már rögtön mondta, hogy “neki is megy a suli, de ő nem az a típusú lány akinek pasija van”, majd még gondolta viccesen megjegyzi, hogy “szerencsére nem kell ottalvásról és randi szabályokról vitatkoznunk.” Ezek után mondta, hogy most éppen próbálok lefogyni, és hogy esetleg Marcell segíthetne valamilyen edzés tervvel, ha ő ilyen jól fejlődik. Eléggé rosszul esett, hogy bár tudom hogy a VB-hez, meg úgy összeségében Marcellhez nem lehet engem hasonlítani, de legalább 1 valami pozitív dolgot mondhatott volna, pl hogy szín ötös vagyok, vagy az 5-ös előrehozott érettségi, vagy azért még egy-két dolog van ami egész jól megy. Az pedig, hogy nem vagyok olyan típus nem is tudom mit akar jelenteni, mivel mondtam neki, hogy tetszik egy srác, meg hogy szeretnék barátot, tehát nem arra akart szerintem utalni, hogy engem nem érdekelnek a srácok, hanem hogy őket én nem. Amikor anyu ezeket kimondta olyan hatalmas 0-nak éreztem magam. Azt pedig nem is feltétlenül akartam, hogy elmondja, hogy próbálok fogyni, mert ez olyan megalázó, főleg Marcell és az apja tökéletesen izmos és edzett teste mellett. Ott ültem és szívem szerint elsüllyedtem volna. Nem tudok ezen a szerelmen túljutni, és ez eléggé rossz érzés.
*snowboardból, bocsi
Ja és hamarosan 18 leszek, pár hónappal idősebb vagyok Marcellnél.
Lehet anyád meg Marcell apjába szerelmes és ezért hordott hülyeségeket össze-vissza.
Én kerülnem ezeket a bulikat, Marcellke túl tökéletes, nekünk földi halandóknak érted ugye? ;) És előbb vagy utóbb a tökéletes barátnő is meg fog jelenni az oldalan, te pedig romokbsn fogsz heverni a viszonzatlan szetelem miatt.
Utóirat: Marcika tuti földönkívüli.
Te megpróbáltad kifejezni az érzéseidet. Nem kellettél. Lépj túl rajta. Lehet most azt érzed, hogy ez a gyerek a világ közepe, de ha nem kellesz neki, ne teperj, és ne tőle kérj segítséget az edzéshez, akkor sem, ha régóta ismered. Keress mást!
Anyád meg egy jó nagy bunkó, lehet nem úgy akarta mondani, de ez elég parasztul hatott. Próbáld megértetni vele, hogy ez neked rosszul esett. Ha nem érti meg, akkor innentől semmi magánéleti dologba ne avasd be.
Eleve vicces anyád, hogy ő válaszolja meg a kérdést helyetted.
Meséld el neki, hogy te magad is meg tudod válaszolni a veled mi van kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!