Parasztság, ha ez ennyire zavar? (18/L)
Nem parasztság. Én a helyedbe beköltöznék egész napra a szobámba csak éjszaka járnék ki meg ha nagyon muszáj. Én nem ötkor feküdnék hanem amikor fölkelnek.
Lehet jó lenne beszélni velük az is jóhatással lehet a kapcsolatotokra. De ha ők nem hajlandóak változni akkor marad amit föntebb írtam.
Hány évesek?
szegény :(
nem tudok rájuk mit mondani, gondolom neked szól az előadás, meg úgy általában a világnak, ez ilyen kis csendes hiszti, hogy ha neki szr legyen szr másnak is. sajnálom hogy ilyen óvodás szinten rekedt emberekkel kell együtt élned. szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy tényleg csak a szükségesen minimális kapcsolatot tartod fent, és nem hagyod hogy leszívják az összes életkedved.
Ha zavar, akkor vagy elköltözöl, amint tudsz, vagy lenyeled.
Engem is zavart a halál mártírkodó, állandóan búval bélelt, soha semmi nem jó mostohaanyám, le is léptem, amint összegyűjtöttem elég pénzt a költözéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!