Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Parasztság, ha ez ennyire...

Parasztság, ha ez ennyire zavar? (18/L)

Figyelt kérdés
A szüleim már jócskán benne vannak a korban, emiatt sok egészségügyi gondjuk van, meg nyomasztja őket a gazdasági helyzet is. Én ezt értem. De ha ébren vannak, kb semmi jókedv nem lehet a lakásban. Kimegyek tök vidáman a konyhába, és azt látom, hogy ott kávéznak, olyan arccal, mint akiket akasztani visznek. Folyamatosan fájdalmasan sóhajtoznak, nyögdécselnek. Jó dolgokról nem lehet velük beszélni, mert nem érdekli őket. Vagy egyáltalán nem is beszélnek velem, vagy csak panaszkodnak, hogy mi értelme az életüknek ha mindig csak a szenvedés van, és minden fáj, stb. Ha próbálok a kedvükben járni, az is csak kritizálva van (volt hogy csináltam egyikük születésnapjára meglepetés tortát, és akkor is azon lovagolt, hogy bezzeg a másik szülinapján sokkal több minden volt, nem csak egy torta). Már átálltam éjszakai életmódra (éjjel fent vagyok kb 5-ig, aztán addig alszok ameddig tudok) mert olyankor legalább nyugtom van, lehetek egy kicsit felszabadult, és boldog. Köcsög vagyok, amiért nem bírom ezt a folyamatos világfájdalmat elviselni, és inkább kerülöm őket?

2023. jan. 5. 13:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Az a parasztság amit ők művelnek. 18 évesen az lenne a "dolgod", hogy egész nap vidáman csicseregj, nekik meg örülniük kellene ennek. Ők vállaltak téged, nem fordítva. Nekik kellene megalapozniuk azt, hogy kiegyensúlyozott, örülni képes ember legyen belőled. "Csodálatos" mikor valaki azért csinál gyereket, hogy legyen aki elviseli a rossz természetét. Pár év múlva már gondozhatod is őket, vagy azt hogyan tervezik?
2023. jan. 5. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem parasztság. Én a helyedbe beköltöznék egész napra a szobámba csak éjszaka járnék ki meg ha nagyon muszáj. Én nem ötkor feküdnék hanem amikor fölkelnek.

Lehet jó lenne beszélni velük az is jóhatással lehet a kapcsolatotokra. De ha ők nem hajlandóak változni akkor marad amit föntebb írtam.

Hány évesek?

2023. jan. 5. 20:06
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Ezt az éjszakai üzemmódot hogy oldod meg? Én is van hogy 5kor fekszem 8-tól dolgozom... de az én vagyok
2023. jan. 5. 20:24
 14/16 A kérdező kommentje:
Téli szünet van 😅 De ha iskolában vagyok akkor is délután alszok és éjjel vagyok ébren.
2023. jan. 5. 20:33
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

szegény :(

nem tudok rájuk mit mondani, gondolom neked szól az előadás, meg úgy általában a világnak, ez ilyen kis csendes hiszti, hogy ha neki szr legyen szr másnak is. sajnálom hogy ilyen óvodás szinten rekedt emberekkel kell együtt élned. szerintem a legjobb amit tehetsz, hogy tényleg csak a szükségesen minimális kapcsolatot tartod fent, és nem hagyod hogy leszívják az összes életkedved.

2023. jan. 5. 21:49
 16/16 anonim ***** válasza:
55%

Ha zavar, akkor vagy elköltözöl, amint tudsz, vagy lenyeled.

Engem is zavart a halál mártírkodó, állandóan búval bélelt, soha semmi nem jó mostohaanyám, le is léptem, amint összegyűjtöttem elég pénzt a költözéshez.

2023. jan. 6. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!