Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mindenkinek vannak olyan...

Mindenkinek vannak olyan periódusok amikor úgy érzi, hogy azért jött a világra, mert a szülei gyereket akartak?

Figyelt kérdés

Tehát, hogy nem igazán érdekelte a szüleit az, hogy a gyerekből mi lesz, ki lesz, hanem a szülei csupán meg akarták élni milyen gyereket vállalni

Örülni, hogy milyen cuki mikor kicsi stb..

Etetni, kicsit beszélgetni vele amikor szükséges, de ha valami nagyon mély problémája lett volna, és nem tudták megoldani kapásból, akkor úgy tekintettek rá, mintha a probléma nem létezne és menni kell tovább stb..

2023. jan. 1. 21:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Sosem volt hasonló gondolatom sem, pedig nem "véletlen" baba voltam.
2023. jan. 1. 22:15
 12/14 A kérdező kommentje:

Én sem, de mégis egyre jobban belemélyülök a pszichológiába és rájövök, hogy mi a bajom, az elmúlt 10 év miért volt annyira magányos egyre jobban felerősödik ez az érzés

10es,

És hogyan látod azokat akik tervezettek voltak? El tudom képzelni, hogy valakinek nem tervezettként is jó gyerekkora van

2023. jan. 1. 22:21
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez volt a helyzet.

Cuki a kisbaba, lehet öltöztetni, pelenkázni, és ennyi, a többi meg "lesz valahogy".

Nem tudom, mit vártak, hogy örökké kisbaba maradok? :D

2023. jan. 2. 08:37
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg azóta sokat fejlődött a tudomány és kiderült, hogy a röfik intelligensek, tiszták (csak némely ember szorítja be őket méltatlan körülmények közé), úgyhogy nem is lehetett rossz társaság :(:
2023. jan. 2. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!