A fiú vagy a lány gyermekedet féltenéd jobban ha egy idősebb párt találna magának?
18 éves a gyereked, a párja 32.
Ha van különbség a két helyzet között akkor te miben látod azt?
Mindkét esetben a gyerek témától félnék, a többi veszélytől kevésbé, mert egy kellő önértékeléssel rendelkező ember hamar ráébred ha csak kihasználják, amíg jó, addig meg jó.
Odavissza ismerek ilyen expárokat, évekig együttvoltak, szakítani meg azonos korúak is szoktak. Nem látom tragédiának az efféle kapcsolatokat.
A fiamnál gondolkodtatna el a dolog. Mint jelenleg hasonló korú nő (33 vagyok), el nem tudom képzelni, hogy egy egészséges lelkületű, értelmes nő mit szórakozik egy 18 éves fiúval.
Hogy a fiúnak miért buli a dolog, azt értem. De ismerősi körben, ahol ilyet láttam, ott egy akaratos, kontrollmániás, hisztis p**** volt az összes, aki harmincas nőként 20 körüli vagy max 23 éves srácokkal volt együtt.
Akik előtte se veled, se nélküled kapcsolatban kínlódtak egy korukbeli pasival, aztán kellett nekik egy naiv kissrác, aki azt hiszi, megnyerte velük a főnyereményt, és kedvükre formálgathatják.
Ez már a második kérdés ugyanerről.
Én sajnálnám, mert agyilag nem fogta föl, hogy egy kapcsolat nem csak a dugásról szól.
Egyiket sem félteném. Miért is kellene féltenem, vagy kitől/mitől? Ha neki ez a választása, a döntse, akkor nekem ezt el kell fogadni.
A férjem majdnem 10 évvel fiatalabb, mint én. Már lassan 13 éve vagyunk egy pár, van két gyerekünk. Eleinte én is szkeptikus voltam, mert mindig bennem volt, (van is) hogy lehet egyszer lecserélnek majd egy fiatalabbra, de mi a garancia arra, hogy azonos korú párok nem teszik meg uezt egymással..? Semmi..
A döntéseinket mindig közösen hoztuk meg, lassan alakultak köztünk a dolgok. Csak 2 év után költöztünk össze és az első gyerekünket 8 év után vállaltunk.
Sokszor kérdeztem a férjemet az első időkben arról, hogy miért nem egy 20 éves lánnyal van, de mindig azt válaszolta, hogy idegesítőek számára a fiatalabb csajok. Én amikor összejöttünk egy hosszabb kapcsolaton már túl voltam (de nem akkor lett vége hanem előtte kb 3 évvel) szóval szerettem vna még kicsit bulizni amihez meg teljesen optimális volt a férjemmel való kapcsolat akkor. Aztán mindketten megtaláltuk egymásban azokat az értékes tulajdonságokat amik végül mélyebb és tartós kapcsolattá alakították a miénket.
Szóval.. én azt gondolom, két felnőtt ember ezt el tudja dönteni és nem nekem kell félteni őket egymástól.
Azért kérdeztem, mert egyesek egy másik kérdés alatt úgy csináltak mintha a fiatal srác idősebb nő jobban elfogadott lenne mint a fordítottja.
Ugyanakkor nem tudom a véletlen becsúszó gyereket miért látják itt problémának egyesek, mert én sokkal jobban tartanék ettől ha két tini jön össze és nem tudják mit csinálnak, egy olyan kapcsolatban ahol az egyik fél 32, ott sokkal nagyobb az esélye hogy legalább ő nem hülyül meg és tudja mit csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!