Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az apámmal való kapcsolatom...

Az apámmal való kapcsolatom miatt vonzódom az idősebb férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Ne egy hadseregnyire gondoljatok azért.

17 évesen volt az első párkapcsolatom, félig-meddig titokban. Én végzős gimis voltam, a másik fél már 29 éves, dolgozó felnőtt.

A következő kapcsolatom 20 évesen kezdődött, az akkori párom 37 volt, amikor megismerkedtünk.

Most 24 éves vagyok, akivel ismerkedek jelenleg, ő 48.

Ne egy szandál-zoknis, sörhasú valakit képzeljetek el. Elegáns, jól szituált férfi, 10 évet letagadhatna nyugodtan. Egészséges, ad magára, sportol. Szóval vonzódom hozzá, de már a korábbi kapcsolatomban is észrevettem, hogy sokszor inkább a biztonságra, nyugalomra vágytam, amit a férfiak nyújtottak. Hogy tudtam, hogy mellettem állnak, hogyha bármi baj van, hozzájuk fordulhatok és segítenek, vagy hogy nem vagyok egyedül.

Az apám 4 éves koromban hagyott el minket. És direkt írom ezt, mert nem elvált az anyámtól és tartotta velem a kapcsolatot, hanem elhagyott engem is. Mert az új barátnője/ex szeretője nem nézte jó szemmel, hogy két hétben egyszer velem töltött 2-3 óra hosszát. Mikor kamasz voltam, próbált ezen változtatni, de azok is mind kútba estek. Mert pl. ha fel is hívott 2 hónapban egyszer és én akkor pont beteg voltam, nekem esett, hogy mi az, hogy beteg vagyok és biztosan azért, mert nem öltöztem fel rendesen. Vagy amikor mondtam neki 14 évesen, hogy különangolra megyek éppen, kiselőadást tartott, hogy nem a különórát kéne fizetni, hanem rendesen figyelni és tanulni az iskolában. Csak éppen én akkor már a középfokú nyelvvizsgára készültem, mások az osztályból pedig egy alany-állítmány mondatot nehezen fordítottak le. Szóval nem azért jártam különórára, mert buta voltam és lusta, hanem pont az ellenkezője miatt.

Nekem sose volt ott névnapom, születésnapom, karácsonyom, egyszerűen egy csokor virágra is sajnálta a pénzt, ha rám kellett költeni. Nem igazán tartjuk a kapcsolatot, évente kétszer kb találkozunk a nagyszüleim (szülei) miatt. De semmit nem tud rólam, semmilyen szinten nem támogatott soha.

Nem tudom, hogy emiatt van-e az, hogy mindig az idősebb férfiakhoz vonzódom, tőlük akarok valamit és nem a korombeliektől.

2022. ápr. 15. 19:01
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
24%

Marmint en vagyok a Nő!! Parom ferfi !!!!!! #1 voltam

😁😁

2022. ápr. 15. 19:05
 2/27 A kérdező kommentje:
A "vén" szerintem inkább 65-70-től kezdődik. Nem 40+ férfiak esetében.
2022. ápr. 15. 19:09
 3/27 anonim ***** válasza:
24%

Az a TE egyeni velemenyed!!

Ez meg az enyem volt h ven!

Ez egy forum.

Ide fognak irni neked tetszo valaszt.

Es irnak neked nem tetszto valaszt!

Ha nem erdekel mas velemenye, miert van forumon a kerdes?

:)

2022. ápr. 15. 19:12
 4/27 A kérdező kommentje:
Rendben, csak szerintem kicsit fogalomzavarban szenvedsz.
2022. ápr. 15. 19:13
 5/27 anonim ***** válasza:
60%
Nem tudom, hogy hány éves az első hülye pitsa, de ha mondjuk 32 (bár kétlem, az óvodás szintjéből), és undorodna tőlem, a 42 éves pasastól, aki nem csak tíz évet letagadhatna, hanem diplomás, jómódú, intelligens, és még jóképű is, akkor nagyon tudom sajnálni szerencsétlent.
2022. ápr. 15. 19:21
 6/27 anonim ***** válasza:
25%

Kétféle típusú nő kezd kapcsolatba tőle ennyivel idősebb férfiakkal:

1) Amelyiknek az idősebb pasas által nyújtott anyagi biztonságra van szüksége

2) Amelyik nem elég szép/vékony ahhoz, hogy korban hozzá illő partnert találjon magának. Ezek egy része takarózik azzal, hogy "rossz volt apámmal a kapcsolatom" :D

Gondolom az lesz a következő, hogy azt írod hogy meseszép és modell-alkat vagy, de úgysem hiszem el. :)

2022. ápr. 15. 19:24
 7/27 anonim ***** válasza:
27%
#6 Persze-persze, biztos letagadhatnál 10 évet :D
2022. ápr. 15. 19:25
 8/27 A kérdező kommentje:

Leírtam a kérdésben, hogy sokszor az általuk nyújtott biztonság is sokat számított.

Az pedig hidegen hagy, mit hiszel el és mit nem.

2022. ápr. 15. 19:26
 9/27 anonim ***** válasza:
90%
En 3 voltam, amikor apu elhagyott minket. Engem is az idosebb ferfiak vonzanak es ezert elgondolkoztam mar en is ezen. A pszichologusom szerint tudatalatt keresem az idosebb ferfiak tarsasagat, az apakep hianya miatt. Nem vagy egyedul. :)
2022. ápr. 15. 19:27
 10/27 anonim ***** válasza:
47%
Nyolcas, igazából mikor megszereztem a második diplomámat, harmincegy évesen, és bementem a boltba egy üveg pezsgőért, személyit kértek tőlem. Meg hát amúgy is, egy 42 éves ember csak az olyan lúzereknél számít öregnek, mint amilyen te is vagy. Ez persze érthető, a te fajtád hamarabb öregszik a fizikai munka miatt, és rövidebb is az átlagéletkorotok. :)
2022. ápr. 15. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!