Mire gondolnak ha a 18-20 év körüli lányodnak egy számodra ismeretlen lány lenne a háttérképe a telefonján?
Liberális fertő ami itt van.
Akik szerint cuki csaj L Márk és szeretnék, hogy a lányuk háttérképe ő legyen egy kis segítség:
Ha nekem lányom van (vagy akár fiam), akkor Ő nem 18-20 év körüli, hanem konkrétan tudom mennyi, eszembe nem jutna körüllövöldözni.. Mi értelme?
Itt valami sántít a kérdezőnél, remélem nem a lány.
Én 60 éves vagyok, mikor még 18 éves voltam, kötelező volt verekedni amikor valakit leb*ziztak. Nagyon-nagyon örülök, hogy elmúltak azok az idők!
Semmit nem gondolnék. Akkor sem, ha több lenne neki mint barát. Ő dolga, csak az érdekelne hogy legyen boldog valakivel.
25# Arika nagyon a kepecske ❤️ Márk cicárol
Még meggondolom, hogy ez legyen e a háttérképecském
Nem gondolnék semmi különösre. Lehet, hogy felteszi pl. Von Der Leyen vagy Eva Kaili képét mert büszke az EU vezetésére.
Amúgy pedig megkérdezném inkább őt erről. Biztos elmondaná mi az indittatás? Szerelem, tisztelet vagy rajongás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!