Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elítélnéd a fiad ha egy olyan...

Elítélnéd a fiad ha egy olyan lánnyal jönne össze akinek van egy kisfia?

Figyelt kérdés
Mindketten huszonévesek.
2022. dec. 30. 17:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

19es oké akkor meg is mondom az orvos fiamnak hogy mindent tudó 19es, a putriból közölte hogy nem sikeres.

Nagyon sikeres lehet ha felnőtt ember és még anyuci szoknyájánál éldegél:-D Bár bizonyos szinteken már a 6 osztály elvvégzése is a sikernek számít:-D

2022. dec. 30. 18:37
 22/26 anonim ***** válasza:
83%

20as, nekem mostoha faterom van és ezerszer inkább örülök neki, mint annak örülnék ha te potyogtattál volna a világra. Szegény gyereked mitvétett hogy milyen valláskárosult anyja van? Remélem a férjed naponta hatszor megver de el ne hagyd mert a templomban mit mesélsz majd Józsi atyának gyónás közben?

Én inkább az abortuszt választottam volna minthogy te szülj meg:-D

2022. dec. 30. 18:39
 23/26 anonim ***** válasza:
86%
Nem
2022. dec. 30. 21:33
 24/26 anonim ***** válasza:
88%
Nem.
2022. dec. 30. 21:44
 25/26 anonim ***** válasza:
88%

Nem, csak megkérrném, hogy ne az legyen, hogy majd én vigyázok a gyerekre pl hétvégente, mert ők "még elmennének ide-oda".

Családban van ilyen felállás, fiatal pár, gyerekkel és minden hétvégére a nagymamánál hagyják a gyereket.

Nálam pontosan 0%-ban férne ez bele, ugyanis munka után kikapcsolódni szeretnék, nem máséra vigyázni.

2022. dec. 31. 08:39
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Sőt, büszke lennék rá, hogy vállalja ezt a felelősséget amivel a gyerek jár. Nem is értem miért kell elítélni egy 20-on éves lányt, ha már gyereke van. Lehet, hogy tervezett volt, de az apa lelépett. Azonban én abban se látok problémát, ha "baleset" vagy "figyelmetlenség" volt, hisz vállalta érte a felelősséget és neveli, nem az árokparton hagyta. Nem kell egy életre megbélyegezni valakit csak mert egyszer hibázott.
2023. jan. 1. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!