Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elítélnéd a fiad ha egy olyan...

Elítélnéd a fiad ha egy olyan lánnyal jönne össze akinek van egy kisfia?

Figyelt kérdés
Mindketten huszonévesek.
2022. dec. 30. 17:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Eszembe nem jutna elítélni, mivel nekem is volt egy 3 éves kisfiam, amikor megismertem a második férjem. Soha nem volt ebből gondunk. A gyerekemnek sem.
2022. dec. 30. 17:34
 12/26 anonim ***** válasza:
16%
11: mozaikcsalad! Szegeny gyereked! Erre nem buszkenek kene lenni. Igy lesznek a tonkretett eletek, mert tul koran lett gyereked, aki majd csak hanyodik vadidegen emberek kozott. Ez nem csalad, sose lesz, ez csak egy teljesen feleslegesen eroltetett, rendkivul karos kepzodmeny. Es ez teny, akar tetszik a korusnak, akar nem. >;-)
2022. dec. 30. 17:40
 13/26 anonim ***** válasza:
80%
12es remélem te soha az életben nem vállalsz gyereket, hiszen nem tudhatod hogy a pároddal együtt maradtok-e vagy nem hal-e meg hamarabb mint te. vagy ha igen akkor gondolom összevarratod a lábad közét és zárdába vonulsz hiszen nem lennél olyan ócska ribizli aki másra néz.
2022. dec. 30. 17:43
 14/26 anonim ***** válasza:
80%
Nem ítélném el... miért is kéne?
2022. dec. 30. 17:44
 15/26 anonim ***** válasza:
83%

Nem, én is egyedül maradtam egy kisgyerekkel, és az egyik szülőm is egyedül maradt egy kisgyerekkel, a férjem is egyedül maradt egy kisgyerekkel, a dédnagypapám is egyedül maradt egy kisgyerekkel.

Milyen jogon lennék kioktató és fensőbbséges, mint azok közül sokan akiknél ez nem fordul elő.

2022. dec. 30. 17:46
 16/26 anonim ***** válasza:
33%
Nem örülnék neki.
2022. dec. 30. 17:58
 17/26 anonim ***** válasza:
63%

11-es vagyok, te meg egy ítélkező s.ggfej!

Miről beszélsz te szerencsétlen?

Milyen mozaikcsalád?

A második férjemnek nem volt előttem házassága, gyereke.

25 éves voltam, amikor a FÉRJEM a terhességem 8-ik hónapjában motorbalesetben meghalt.

A fiam mérnök, 3 gyerekes apuka, tökéletes egzisztenciával, pozitív, életigenlő személyiséggel és édesapjaként szereti a férjemet.

És ez 35 éve így van!

2022. dec. 30. 18:03
 18/26 anonim ***** válasza:
86%
Eszemben sem volt elítélni, amikor kiderült. Azóta már össze is házasodtak.
2022. dec. 30. 18:06
 19/26 anonim ***** válasza:
1%
13: sajnos ezzel a tipikus demagog dumaval elkestel. Igenis van gyerekem, szerencsere nem te dontod el, es jeeee...! Eredeti csaladban el, sikeres. Ami rolad nem mondhato el. Elnyested rendesen, a kolkod nem lesz halas neked. >:-)
2022. dec. 30. 18:26
 20/26 anonim ***** válasza:
4%
17: magadbol indultal ki, ami a seggfejt illeti, ezzel legyel tisztaban. Szegeny gyereked, azert ne hidd, hogy orult egy mostohafaternak. >;-)
2022. dec. 30. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!