Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A fiam elcseszi az életét?

A fiam elcseszi az életét?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a fiamat, egyke gyerek 22 éves, az apjával elváltunk régen, de a kapcsolatunk jó maradt. Volt neki egy barátnője 16 éves korától,egy jól szituált lány, normális családból. Lehetett látni, hogy nem lesz örök szerelem, mert sok volt köztük a konfliktus, de kétségtelenül szerették egymást, én is kedveltem a lányt. Vele szakítottak hosszas huzavona után, kb 3 éve. Utána lett neki egy másik "kapcsolata", egy baráttal melegedtek össze, a leányzó sokszor aludt nálunk, szimpatikus, intelligens lány volt, nagyon bíztam benne, hogy komolyabbra fordulnak köztük a dolgok. Igazából nem tudom mi zajlott le a háttérben, mert nyilván egy 20 éves férfi már nem az anyjának számol be a nőügyeiről, én pedig nem faggattam, úgy voltam vele, hogy ha akarja elmondja. Nem lett semmi a kapcsolatból sajnos, 1-2 év után kihűlt a dolog. Közben nyilván voltak neki futó kalandjai, de semmi komoly. 1 hete hazahozott egy leányzót, párszor már beszélt róla, de most találkoztunk először. Őszintén megdöbbentem, mert a lány szöges ellentéte az összes eddiginek, amivel nem lenne gond, viszont cigány. Pár napja a fiam nevetgélve célozgat az unokára, attól tartok terhes lehet, csak még nem merik bevallani. Mindig is megengedő voltam, de félek, hogy most cseszi el az egész életét. Tanácsot szeretnék kérni, ki mit tenne ilyen helyzetben?
2022. dec. 29. 15:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Mi ez a rengeteg cigányos kérdés ma?
2022. dec. 29. 15:31
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Vagy egymástól nyerik az ihletet, vagy ez van kiadva érzékenyítésként.

2022. dec. 29. 15:32
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Teljesen biztos vagy benne, hogy cigány?

Amúgy miért probléma? Mármint, ha normálisan viselkedik akkor igazából teljesen mindegy.

Azért, mert épp célozgat ilyenre még nem biztos, hogy terhes, de tegyük fel az, a legrosszabb ami lehet, hogy nem marad együtt a nővel és majd fizethet a gyerek után aki nem boldog családba fog felnőni.

Fontos kérdés: a fiad dolgozik már? ha mégis terhes lenne a nő hol laknának? nálatok?

Amúgy meg ha ennyire zavar a dolog, miért nem kérdezel rá, hogy terhes a barátnőd? felvázolod neki miért nem kéne elkapkodnia stb.

2022. dec. 29. 15:35
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Én világkörüli útra mennék, ha lenne rá pénzem.

Ha beleszólsz, aggódsz, rettegsz, jobb lesz?

Az segít?

Az lesz, ami lesz.

Tiltsd meg hogy találkozzanak, zárd be, vedd el a telóját..

Működni fog?

Reális ez?

2022. dec. 29. 15:36
 5/14 anonim ***** válasza:
77%
Figyelj, lehet, hogy ez most sokkolni fog, de ezt minden szülőnek tudnia kellENE: Ahogy betölti a gyerek a 18. életévet, SEMMI beleszólásod nincs a magán, és közösségi életébe, ilyen egyszerű. Főleg nem ilyen hülye indokkal, hogy ,, cigány a lány,, és akkor mi van? Iskolázottságáról, kultúráltságáról egy szót nem írtál le, valószínűleg azért, mert ezekről fogalmad sincs, csak a bőrszínét láttad.
2022. dec. 29. 15:39
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

"Egyedül nevelem a fiamat" - mit kell nevelni egy 22 éves felnőtt emberen?

Egyébként nem cseszi el az életét: hamarosan lesz ott vagy 10 purdé, CSOK, családi pótlék, ajándék autó, örök élet, ingyen sör. Mi ebben az elcseszés?

2022. dec. 29. 15:42
 7/14 anonim ***** válasza:
81%

Még a NER-be is bekerülhet, mint Nemzeti C.

Ja nem, olyan már van!

2022. dec. 29. 15:44
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
Mit értesz azon, hogy szöges ellentéte az eddigieknek? A cigányságát leszámítva.
2022. dec. 29. 16:40
 9/14 anonim ***** válasza:
69%
22 évest nevelni kell?
2022. dec. 29. 16:58
 10/14 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk van fél roma mérnök( nem is egy), a volt munkahelyemen a jogász roma volt, barátikörben 3 diplomás roma tanárnő stb., nap estig lehetne sorolni.
2022. dec. 29. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!