Lányos szülők, ti nem féltitek a lányotokat?
2022. dec. 27. 19:07
1/26 anonim válasza:
Óvatosnak kell lenmi nagyon a mai világba.
3/26 anonim válasza:
Nem vagyok paranoiás hogy pár rémtörténet miatt 0-24 szorongjak meg helikoptereskedjek a gyerek felett. Neked se ajánlom, kérdező
4/26 anonim válasza:
A fiúkkal mi van? Őket is rendre erőszakolják, rabolják el. Vagy szexista vagy?
5/26 anonim válasza:
Óvatosságra kell nevelni de hogy emiatt korlátozzam, az teljesen nevetséges
6/26 anonim válasza:
Ennyi erővel házból se emhetne ki egy lány se.
7/26 anonim válasza:
A feministáktól? Dehogynem. Le kell ülni a gyerekkel, és komolyan beszélgetni ezekről az erőszakos, ostoba társadalmi szektákról.
8/26 anonim válasza:
Nem tudom mi volt az a hozzászólás, láttam valami nagyon hosszút, amit nem fogok elolvasni. Egy lányt jobban szoktak félteni, mint egy fiút, és nem is alaptalanul.
9/26 anonim válasza:
Én mindig bukósisakot rakok a fejére és alaposan bebugyolálom buborékfóliába az én kis angyalbögyölőm nehogy akárcsak a szél megfújja a kis hajtincseit is. 😇
10/26 anonim válasza:
Nem nagyon kell aggódni. Paprika spray van nála. És sima spray is. Megmagyaráztam neki, ha bárki támad, bármelyikkel fújhatja, legalább vakulásig. Annyi pluszt azért javasoltam különösen a téli estékre, hogy a paprika sprayt legalább zsebben tartsa. Illetve annak ellenére, hogy nem egy nagy darab nőről van szó, azért tudja magát védeni. Suliban is aki szemtelen volt vele, pofán vágta, jól tette. Párszor be kellett miatta menjek az osztályfőnökéhez, aki elmagyarázta, hogy nem ez a megoldás, én meg azt, hogy az a nem normális, hogy valaki nyomulni próbál erőszakosan. Mondtam, ha ez miatt kívánja meneszteni a gyereket, állok elébe, és annak is, hogy fel lesz jelentve, amiért az ilyen hülye, erőszakos molesztáló emberek érdekeit védi. Mondanom sem kell, hogy onnantól be se kellett mennem. Ha valaki joggal kapott, így járt, az esze a helyére került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!