Ezen hogy tehetném túl magam?
15 éve történt de még most sem tudtam megemészteni.
Megittunk a barátnőmmel egy sört. Akkor ittam először sört. Utána jött anya kocsival értem és megtudta hogy sört ittam, de nem haragudott nagyon csak mondta hogy legközelebb ne.
Út közben nagyon kellett pisilnem, pedig amikor beszálltam még nem kellett. Anya mondta hogy legalább már tudom, hogy a sörnek ilyen hatása van és hogy nem áll már félre mert 10 perc múlva otthon vagyunk, annyit még biztos kibírok.
Otthon a bejárati ajtónál elkezdett szivárogni és futottam a wc felé de mire kiértem már teljesen összepisiltem magam.
Anya nem szidott meg hanem összetakarított utánam és utána nem beszéltünk róla viszont én utána rosszul éreztem magam mert bepisiltem majdnem felnőttként pedig ha félreáll amikor kérem akkor nem történt volna ez meg. Mindig szomorú leszek ha belegondolok ebbe és szégyellem magam. Beszéljem ezt meg anyával? Vagy hogyan tehetném magam ezen túl?
Én először 14 évesen ittam, de én vodkát, és nem csak egyet (mert elöntött az a kellemes melegség, és még nem tudtam, hogy milyen hatása lesz, ha még ötöt megiszok, akkor este tanultam meg, a saját káromon). Apám a karjaiban vitt fel a lépcsőn, mert nem tudtam járni, a kutya megugatott, valószínűleg nem ismert meg. Másnap reggel nem mertem a szemébe nézni (apámnak, nem a kutyának), de nem beszéltünk róla.
Én következő péntekre túltettem magam a dolgon, mikor készülődtem, hogy ismét megyek szórakozni a barátaimmal, akkor kérdezett annyit apám, hogy "de a múltkoriból már megtanultad, mit nem szabad csinálnod, ugye?" Akkor teljesen normálisan hazaértem a saját lábamon, miután két cidert fogyasztottam.
Azóta eltelt 14 év, nem merült fel soha a dolog, ha nincs ez a kérdés, eszembe se jut. Ne parázz ezen, édesanyád tett tisztába babakorodban, nem hiszem, hogy nagyon izgatta, hogy bepisiltél és fel kellett takarítani. Mondjuk tény, hogy megállhatott volna, lehet, így akart megbüntetni, ha nagyon zavar, kérdezd meg, de őszintén, én ezzel nem foglalkoznék a helyedben, megtörtént, kész, ennyi. Tanulj meg nevetni magadon, könnyebb lesz az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!