15 éve történt de még most sem tudtam megemészteni.
Megittunk a barátnőmmel egy sört. Akkor ittam először sört. Utána jött anya kocsival értem és megtudta hogy sört ittam, de nem haragudott nagyon csak mondta hogy legközelebb ne.
Út közben nagyon kellett pisilnem, pedig amikor beszálltam még nem kellett. Anya mondta hogy legalább már tudom, hogy a sörnek ilyen hatása van és hogy nem áll már félre mert 10 perc múlva otthon vagyunk, annyit még biztos kibírok.
Otthon a bejárati ajtónál elkezdett szivárogni és futottam a wc felé de mire kiértem már teljesen összepisiltem magam.
Anya nem szidott meg hanem összetakarított utánam és utána nem beszéltünk róla viszont én utána rosszul éreztem magam mert bepisiltem majdnem felnőttként pedig ha félreáll amikor kérem akkor nem történt volna ez meg. Mindig szomorú leszek ha belegondolok ebbe és szégyellem magam. Beszéljem ezt meg anyával? Vagy hogyan tehetném magam ezen túl?
Ez probléma? Akkor k.rva jó életed lehet! Felejtsd el az egészet, egyáltalán nem nagy ügy.
2022. dec. 27. 13:10
2/12 anonim válasza:
Nem kell szégyellned magad, megtörtént és kész. Hidd el, van aki ennél nagyobbat is bénázik. Én a munkahelyemet vesztettem el önhibámból, akkor én mit szóljak?
2022. dec. 27. 13:16
3/12 anonim válasza:
Nekem volt olyan betegségem ami miatt a nagy dolog visszatartásával volt gond, felnőttként.
2022. dec. 27. 13:19
4/12 anonim válasza:
15 éve ezen a hülyeségen kattogsz?
2022. dec. 27. 13:20
5/12 anonim válasza:
Nem, csak most ráért.
2022. dec. 27. 13:21
6/12 anonim válasza:
Én meg befostam 15 évesen, mert hashajtót kaptam reggel, mivel napok óta nem voltam előtte wc-n. Még szerencse h nem a suliban, hanem már épp beértem a kertünkbe, de a wcig már nem jutottam el. Anyám itthon volt, de kb semmit nem szólt. Azóta kb röhögök rajta, eltelt 17 év.
2022. dec. 27. 13:46
7/12 anonim válasza:
Hogy tehetnéd túl rajta magad? Legyen igazi problémád mondjuk.
2022. dec. 27. 13:48
8/12 anonim válasza:
Buta kérdés egy buta nőtől. Keresem a szavakat, nem találom...🥴🫡🤔🙄😒🫤😵💫😵💨
2022. dec. 27. 13:50
9/12 anonim válasza:
Honnan veszed hogy nő?
2022. dec. 27. 13:55
10/12 anonim válasza:
Azt megérteném, ha azért érintett volna rosszul, mert valami negatív következménye lenne (például nem haza mentetek volna, hanem az iskolába és ott történik veled a kis baleset, aminek köszönhetően hetekig csúfoltak volna). De így, hogy otthon történt, és csak anyukád látta és még csak le sem teremtett érte, értelmetlen, hogy ennyit rágódj ezen. Nekem tavaly fél éves kölönbséggel egy bepisilésem és egy bef.sásom is volt, 31 évesen!!, mégsem omlottam össze. Szerintem azért nem tudod magad ezen túltenni, mert csalódtál akkor anyukádban, de őt is meg lehet érteni. Nem akart ő téged bepisiltetni és sajnálta, hogy a rossz döntése miatt bepisiltél, de az autóban nem érezte át, hogy vészhelyzet van. Valószínűleg annyira sietett haza, hogy az a plusz 10-15 perc is számított, amíg találtok egy mellékhelyiséget és elintézed a dolgod, ezért úgy volt vele, hogy 10 percet még csak kibírsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!