Hogyan lehet feldolgozni azt, hogy az exférjemnek minden és mindenki fontosabb a közös gyerekeinknél? A pénz, a nője, a sz@rkavaró húga, mindenki kb előbb áll a fontossági sorrendben.
#10 Most már én is látom,hogy ő egy érdekember. A húgához is érdekből dörgölődzik, pontosabban a húga férjének a vagyonához. Egyébként meg régebben folyton kibeszélte őket, a húgát is mindenféle miss picsának elmondta, most meg... A nőjéhez is a szex miatt ragaszkodik és azért, mert oda tudott költözni hozzá, ezt el is szólta egyszer nekem, hogy részéről ez nem szerelem.
Nagyon fáj, hogy csak most ismertem ki, hogy milyen valójában, most, hogy már mindegy. Viszont a gyerekeink miatt nem tudom kitenni végleg az életünkből.
Saját példa alapján (az én apám) azt mondanám, nem lehet. Anyukám még ma is dühös lesz, ha felvetődik, hogy apám mennyire tett rám mindig, pedig már felnőtt vagyok.
Én is azt mondom, igenis ki lehet zárni az életetekből.
#18 Tényleg ideje lenne már tudatosítani magamban, hogy apukától ennyit lehet várni, ennyire képes. Ezt a mintát hozta ő is a saját apjától. Remélem idővel meg tudok békélni ezzel, elég idegőrlő lenne még évek múlva is ezen rugózni...
A tornázás jó ötlet. :) És hasznos is... ;)
A férfiak jelentős részénél ez a helyzet.
Új nő, új élet, a másik gyerek meg nagy ívben le van tojva onnantól.
Nehéz feldolgozni, nekem pszichológus segített az elengedésben (hogy ne várjak apámtól semmit, mert csak akkor keres, amikor éppen NEKI jó), azóta maximálisan nem érdekel.
Szeretem, tisztelem, mert felnevelt, és egyben megvetem, mert miután "új családja" lett, felőle meg is halhattam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!