Titeket zavarna ha az apátok mindennap hivogatna akár naponta többször is? 38 / nő 77 éves apa
Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 20:17
31/38 A kérdező kommentje:
Csak gondoltam rá, hogy hazakőltözök.
Sajnálom, mert beteges.
De még nemtudom A nővérem külföldön van, őt nmeerdekli semmi sem.
2022. dec. 27. 06:52
32/38 A kérdező kommentje:
Meg szeretem apukámat, ő is , csak néha túlzásba viszi az aggódást .
De addig jó még ez van.
2022. dec. 27. 06:54
33/38 anonim válasza:
Nem, nem jó, mert téged zavar. Ne legyél áldozat! Keress neki idősek klubját, programokat, de ne te legyél az ő élete. Felnőtt vagy! Inkább társat keress magadnak, mert az az egészséges.
35/38 anonim válasza:
Ha sok a napi 3 hívás, mondd neki hogy naponta 1 x érsz rá. 5 percre felhívod míg várod a buszt vagy ülsz a wc-n vagy akármi. Ennyi. Azon kívül nem veszed fel.
36/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.
Sok jó válaszokat kaptam.
Apával is megbeszéltem, hogy majd én hívom, s hogy új életet kezdek, s ő is mondta, ő is azt szeretné.
2022. dec. 27. 16:26
37/38 anonim válasza:
Ja, hogy apád engedélyt adott rá ...
Szerintem jót röhög rajtunk a kérdező.
38/38 A kérdező kommentje:
Nincs min röhögnöm.
Nagyon normálisan és komolyan írtam mindent.
Köszönök mindent!
2022. dec. 28. 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!