Mindennap az ő nevét látom egy nap többször is, nem tudom mit jelent ez és miért jönnek ezek a jelek?
Nekem ez olyan nagyon kamu szagú, nevet látni mindenhol napjában többször, tv-ben, videoklipbe, híradóba, újságba, ugyan már.
Kevés az infó is, hogy miért szakadt meg a kapcsolat közöttetek. Nekem ez inkább szerelem szagú, szereted azt a gyereket mind a mai napig, de ki tudja ő már hol, merre jár. Sugallat és bebeszélés, lelkiismeretfurdalás között különbség van, szerintem te inkább bebeszélsz valamit.
Ott ahol dolog van, ahol feladat van, az sokat soha nem várat magára.
Én pl magamról tudom, hogy nulla az életfeladatom, nem teljesítettem, semmit.
LOL :D
Dől belőled az értelem, azta rohadt... Már kisregényt írtál de értelmesen érthetően nem írtad még midig le hogy hol látod ? xd Mész az utcán és a buszmegálló reklámfényében villog hogy SZABÓ SZABÓ SZABÓ, aztán lépsz hármat és a busz oldalán megint SZABÓ SZABÓ SZABÓ, aztán bemész a NAV irodába ott meg megint az ügyintézőnél ugyanez SZABÓ SZABÓ SZABÓ. Ugyan menj már.
Érthetően nem tudsz leírni valamit akkor tartsd meg magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!