Mindennap az ő nevét látom egy nap többször is, nem tudom mit jelent ez és miért jönnek ezek a jelek?
Figyelt kérdés
Volt egy srác akivel el indult köztünk. Hatalmas szenvedély volt köztünk,semmi olyan nem történt, hagytam mindent vagyis elmenekultem. nem tudom biztosra hogy benne meg maradtam e, de azt érzem hogy igen.Közben én meg bántam hogy így döntöttem.. Ez lehet azért van mert gondol rám és beszélbem kéne vele vagy dolgunk van? ha nincs akkor miért van az hogy napi szinten nagyon durván mindennap az ő nevét látom reggeltől estig egyfolytában jönnek a jelek róla és nem csak nekem hanem körülöttem lévő embereknek is?? Már ez nagyon ijesztő és nem tudom miért lehet ez? Miért tolja őt valami utánam nekem??2018. aug. 18. 23:08
11/13 anonim válasza:
Menjél fizessél 100 ezret a nyilas misinek neki talán tudsz értelmeset mondani, ő meg majd megmondja neked hogy mi ez.
12/13 A kérdező kommentje:
Szerintem pont érthetően le írtam,NEM János mari Géza Jóska Pista jön fel hanem a vezetékneve.. Amire persze fel figyelek mert folyamatosan az ő nevét látom reggeltől estig....nem úgy kell elképzelni hogy ennek meg annak az a neve akkor mi van.. hanem igen úgy hogy szabó itt szabó ott rá három órára megint szabó ismerősömnek szabó nevezetű jön fel pedig csak egy videót nézett.. Rá két órára beszélek valakivel és mondja Szabó Pista Jóska.. Ha valaki nem tudja értelmezni amit tisztán világosan le írtam arról én nem tehetek...Olvasd vissza.. Neten pontosabb FBn,bármilyen videóba mindenhol látom azt hogy Szabó naponta nem egyszer.Olvasok egy cikket második szó Szabó,zenét hallgatok Szabó szólt hozzá.. Nézek egy ruhát aki fel tette Szabó nevezetű.. Egyik óráról a másikra folyamatosan.. Igen hihetetlen és pont ezért vagyok kíváncsi mert ilyen velem történik.. Szóval ha valaki tudna értelmeset írni...
2018. aug. 20. 13:33
13/13 anonim válasza:
Nekem egyszer volt pont ugyanez. Akkor élet-halál kérdés volt.
Szerintem nagyon érdemes lenne halogatás helyett cselekedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!