Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket zavarna ha az apátok...

Titeket zavarna ha az apátok mindennap hivogatna akár naponta többször is? 38 / nő 77 éves apa

Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 20:17
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
20%

Akiket zavarna, ti mit dolgoztok?

Sebész orvosok vagytok? Vagy drogkartelbe beépült amerikai DEA ügynökök?

Miért nincs apátokra napi 2-3 perc?

2022. dec. 25. 22:12
 12/38 anonim ***** válasza:
33%
Addig jó, amíg tud hívni, és tudtok beszélgetni.
2022. dec. 25. 22:47
 13/38 anonim ***** válasza:
59%

#11, hol írta a kérdező a napi 2-3 percet? Naponta többször szerepelt a kérdésben, és igen, az lehet zavaró. Főleg, ha olyan rendkívül fontos információkkal, mint pl. a macska felmászott a szekrény tetejére.

Az, hogy szerinted egy sebész felveszi műtét közben a telefonját, csak azt mutatja, hogy túl sok amerikai sorozatot nézel (amúgy elárulok egy titkot: be se viszi a műtőbe).

Kérdező, tudom, hogy ez csúnya húzásnak tűnik, de ha hiába kéred, hogy ezt csökkentse, a lenémítás lesz a megoldás - vagy, ha a telefonod nem tudja külön, akkor a tiltás... Attól még a hívást látni fogod a listában, de akkor tudod visszahívni, amikor tényleg ráérsz telefonálni.

2022. dec. 25. 22:55
 14/38 anonim ***** válasza:
66%
Mért hív, és nem fogja fel, mikor megkéred, hogy ne tegye?
2022. dec. 25. 22:58
 15/38 anonim ***** válasza:
91%

Home officeban dolgozom, hót rugalmasan, de akkor is zavar ha valaki naponta többször hívogat. Van rá 2-3 percem, de napi többször nyilván nem valami fontos dologgal hív, így mégis mi a búbánatos p.csának hallgassam csak azért, hogy őt szórakoztassam?

Szoktunk beszélni, plusz bármikor hívhat ha baj van, de a bármikor NEM azt jelenti hogy folyton.

2022. dec. 25. 23:12
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, már többször mondtad neki, hogy ne tegye.
2022. dec. 25. 23:18
 17/38 anonim ***** válasza:
76%
Nem
2022. dec. 26. 05:05
 18/38 A kérdező kommentje:

Kérdező vagyok.

Attól hogy 77 éves, s naponta többször hívogat, nagyon zavar.

Érzelmileg nemkapok tőlle levegőt, mert folytogat.

Hiába mondom neki.

Mindig azt mondja de jó hogy hallottam a hangodat.

A másik dolog, hogy állandóan ellenőrizni akár, nincs magánéletét, mert mindig rögtön felkell venni a telefont, ha hív, mert akkor rögtön megjegyzi.

A 3 ik, ha megyek a fürdőbe hívjam délben feltétlen.még ott sem lehetek szabadon.

Teljesen rmászik, nincs társa, csak én létezek neki..Sok, mert nemkapok levegőt tőlle., de attól szeretem!

2022. dec. 26. 06:52
 19/38 anonim ***** válasza:
58%

Nem zavar

Nyilván ha olyan szituációban vagyok, nem veszem fel, de amint tudom vissza hívom

2022. dec. 26. 08:40
 20/38 anonim ***** válasza:
73%

Már tiniként kezdtem az ellen tenni, ha a szüleim rámakaszkodtak, pedig akkor még otthon is laktam, s nagyon gyerek státuszban voltam.

Te 38 évesen nem tudod megtenni azt, hogy nem veszed fel a telefont, ha nem akarsz valakivel beszélgetni?

Megmondja, hogy nem vetted fel. És? Te meg megmondod, hogy következőkor se fogod, ha folyton hívogat.

2022. dec. 26. 09:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!