Titeket zavarna ha az apátok mindennap hivogatna akár naponta többször is? 38 / nő 77 éves apa
Akiket zavarna, ti mit dolgoztok?
Sebész orvosok vagytok? Vagy drogkartelbe beépült amerikai DEA ügynökök?
Miért nincs apátokra napi 2-3 perc?
#11, hol írta a kérdező a napi 2-3 percet? Naponta többször szerepelt a kérdésben, és igen, az lehet zavaró. Főleg, ha olyan rendkívül fontos információkkal, mint pl. a macska felmászott a szekrény tetejére.
Az, hogy szerinted egy sebész felveszi műtét közben a telefonját, csak azt mutatja, hogy túl sok amerikai sorozatot nézel (amúgy elárulok egy titkot: be se viszi a műtőbe).
Kérdező, tudom, hogy ez csúnya húzásnak tűnik, de ha hiába kéred, hogy ezt csökkentse, a lenémítás lesz a megoldás - vagy, ha a telefonod nem tudja külön, akkor a tiltás... Attól még a hívást látni fogod a listában, de akkor tudod visszahívni, amikor tényleg ráérsz telefonálni.
Home officeban dolgozom, hót rugalmasan, de akkor is zavar ha valaki naponta többször hívogat. Van rá 2-3 percem, de napi többször nyilván nem valami fontos dologgal hív, így mégis mi a búbánatos p.csának hallgassam csak azért, hogy őt szórakoztassam?
Szoktunk beszélni, plusz bármikor hívhat ha baj van, de a bármikor NEM azt jelenti hogy folyton.
Kérdező vagyok.
Attól hogy 77 éves, s naponta többször hívogat, nagyon zavar.
Érzelmileg nemkapok tőlle levegőt, mert folytogat.
Hiába mondom neki.
Mindig azt mondja de jó hogy hallottam a hangodat.
A másik dolog, hogy állandóan ellenőrizni akár, nincs magánéletét, mert mindig rögtön felkell venni a telefont, ha hív, mert akkor rögtön megjegyzi.
A 3 ik, ha megyek a fürdőbe hívjam délben feltétlen.még ott sem lehetek szabadon.
Teljesen rmászik, nincs társa, csak én létezek neki..Sok, mert nemkapok levegőt tőlle., de attól szeretem!
Nem zavar
Nyilván ha olyan szituációban vagyok, nem veszem fel, de amint tudom vissza hívom
Már tiniként kezdtem az ellen tenni, ha a szüleim rámakaszkodtak, pedig akkor még otthon is laktam, s nagyon gyerek státuszban voltam.
Te 38 évesen nem tudod megtenni azt, hogy nem veszed fel a telefont, ha nem akarsz valakivel beszélgetni?
Megmondja, hogy nem vetted fel. És? Te meg megmondod, hogy következőkor se fogod, ha folyton hívogat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!