Hogy tudtad túltenni magad édesanyád elvesztésén?
Figyelt kérdés
2022. dec. 24. 15:11
1/13 Ékezetes billetyűzet válasza:
Sehogy. Bár én alig egy hónapja vesztettem el, de gondolhatod, hogy szörnyen érzem magam így az ünnepek alatt.
2/13 anonim válasza:
Nehezen. Nagyon sokáig sírtam. De arra gondoltam mindig, hogy ő sem akarja, hogy összezuhanjak teljesen. 10 éve halt meg, de még mindig nagyon hiányzik.
3/13 anonim válasza:
Nekem még él az édesanyám, de nem tartom vele a kapcsolatot es az se érdekel hogy mi történik vele..soha nem éreztem hogy szerett volna,en sosem voltam elég jó neki.. haragszom rá és megvetem amiért világra hozott és az egész gyerekkoromat úgy kellett leélnem hogy minden nap tudadta velem hogy nem szeret amiért tönkre tettem az életét és hogy szerinte mindenki más jobb nálam.. őszintén pont leszarom e miatt hogy mi történik vele
4/13 anonim válasza:
Mivel már gyerekként elhagyott és másik családja lett, és nagyon megnehezítette szándékosan rosszindulatból az életemet, ezért valószínűleg pezsgővel fogom “túl tenni” magam azon, hogy már nem kell azon stresszelnem hogy mit követhet még el ellenem.
5/13 anonim válasza:
Egy ideje ez jár a fejemben, bele fogok rokkanni. Sajnos nagyon beteg. Részvétem mindenkinek.
6/13 anonim válasza:
Úgy hogy 3 hétig voltam pszichiátrián. Mivel többször volt ön gyilkossági kísérletem. Sajnos a feleségem mindig közbe lépett, és igy még mindig élek.
7/13 anonim válasza:
Elhagyott kisbaba koromban, és soha nem is keresett. Éreztem, hogy a haláláról majd értesülök valahogyan, így is lett, örököltem egy csomó adósságot.
Mégis hiányzik mai napig az az anyám, aki akkor volt amikor még boldogok voltak apámmal.
8/13 anonim válasza:
Nagyon rosszul. Több, mint két évig tartott a gyász. Az elején olyan rosszul voltam, hogy gondnokság alá akartak venni.
9/13 anonim válasza:
7-es! Ha csak adosságót örököltél. Akkor azt minek vetted át? Vissza is lehet utasítani az örökséget, ha csak adosság van!
10/13 anonim válasza:
Szeretnék a 8-as válaszolóval privátban levelezni!
Nekem még most is tart valahol a gyász. A COVID lezárások annak idején megerősítették a ki nem hevert pánikrohamokat.
Egyházi közösség segítségével két hónap alatt túljutottam az erősebb ideg összeroppanásos szakaszon. Gyakran hívtam a lelkisegély szolgálatot is.
13 évig ápoltam az édesanyámat, ÉS NEM VOLT SZABAD SÍRNI, JAJVESZÉKELNI(!) Néha nagyon káros tud lenni az eltúlzott önfegyelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!