Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod rózsaszínűre festetné a haját?
Figyelt kérdés
Zavarna, hogy ilyen a színe?2022. dec. 19. 16:49
32/50 anonim válasza:
A lanyomnak evek ota kekeszold a haja 😁
Most 20 eves egyetemista
33/50 NTBS válasza:
Nem támogatnám anyagilag az ilyen hajfesték megvételét.
34/50 anonim válasza:
Semmit. Remélem, szólna előtte, mint a tesóm szokott. Nem azért, hogy tudjam, hanem mert vagyunk olyan kapcsolatban, hogy meg akarja osztani velem az izgatottságát.
Nekem 17 évesen fenékig érő lila, aztán neonpiros volt, nem az vagyok, aki ilyeneken fennakad.
35/50 anonim válasza:
33, mert aztán marhára nagy anyagi támogatás kell egy doboz hajfesték megvételéhez :D
36/50 anonim válasza:
Semmit. Én pont ma megyek fodrászhoz vágatni, s ha már ott vagyok ombrés lilára festetem. :D Mindezt felnőttként.
37/50 anonim válasza:
33
Úgy kb 5 Milka csoki árából kijön egy hajfesték. :D
38/50 anonim válasza:
Semmit, ez csak haj. Én pedig tarkopaszra nyírattam ennyi idősen.
39/50 anonim válasza:
36-os vagyok.
Végül ilyen lett, mert lilából csak nagyon világos volt, amihez szőkíteni kellett volna (s így a lila is nagyon világos lett volna), ami meg nem ment volna a barna hajamhoz.
De ha a lányom rózsaszínre festené az övét, pont menne hozzá. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!