Mit szólnál ahhoz, ha a 17 éves lányod rózsaszínűre festetné a haját?
Figyelt kérdés
Zavarna, hogy ilyen a színe?2022. dec. 19. 16:49
11/50 anonim válasza:
Nem érdekelne. Persze irtó gáznak találnám, de lerendezném annyival, hogy azt csinál a hajával, amit akar. Csak én nem fizetem neki.
12/50 anonim válasza:
Szerintem nagyon menő! Amikor én voltam 17, még a padlizsánlila volt a "legextrémebb" színű hajfesték. Be is festettük vele a hajam, anyukám meg a nővérem segítettek. Ha akkor már lettek volna ilyen jó rózsaszín festékek, mint most, akkor azt választottam volna.
14/50 anonim válasza:
Ha a suli házirendje nem tiltja, felőlem csinálja. Az más kérdés, hogy én a buszon is egy enyhe nevetőgörcsöt kapok, ha lila, kék, zöld, akármilyen nem természetes színű hajat látok. Nem tudom miért, nem tehetek róla.
15/50 anonim válasza:
Hogy sajnálom, hogy a "mi időnkben" nem lehetett kapni ilyen jó minőségű színezőket és persze nem is engedték volna a tanárok.
16/50 anonim válasza:
Ha lenne egy lányom, akkor 17 évesen egy normális középiskolába járna, ahol alapból nem tehetné ezt meg. Ha mégis megtenné, akkor max. nyáron és utána kénytelen lenne visszafestetni. Elmagyaráznám neki, hogy az egyetemen sem érdemes bohócot csinálnia magából.
17/50 anonim válasza:
Hat az enyem nem festetne mert nem lenne mibol 3 hetente festetni. Szerintem o mar egy koromlakktol is odaig lenne meg vissza.
18/50 anonim válasza:
Nagyon zavarna.de ha bohócot akar magából csinálni hat tegye
19/50 anonim válasza:
Szerintem ez csak szrrá retusált képeken néz ki jól, a való életben mindig valahogy olyan lepukkant prolis kinezetet ad, de én nem szólnék bele.
20/50 anonim válasza:
Azt hogy látszik hogy az én gyerekem. Nekem is volt rózsaszín a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!