Summer2 kérdése:
Szoktk mondani a szüleid hogy szeretnek? Mikor mondták utoljára?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:54
11/34 anonim válasza:
Mondani már nem szokták :( 16/F
12/34 anonim válasza:
Nálunk ez sosem volt annyira szokás. Mármint, jó kapcsolatunk van egymással, mindig is az volt, de sosem volt nálunk szokás ezt annyira mondogatni. De ahogy láttam az évek során, a szüleim és a nagyszüleim közt se hallottam még sose olyat, hogy "szeretlek". Lehet, hogy régen mondogatták egymásnak, kitudja, de na, én nem igen szoktam a családban azt, hogy bárki is ezt mondaná a másiknak. Szimplán nem szokás.
13/34 anonim válasza:
Anyukám igen. Mondta már sokszor. Főleg, ha vmi miatt nehezebb időszak van.
Apukám soha.
14/34 anonim válasza:
Régen nem mondta. Éreztetni mindig éreztette, sosem volt kétségem róla, de kimondani nem mondta 38 éves koromig. Azóta igen. Utoljára tegnap.
15/34 anonim válasza:
Nekem soha nem mondta, egyetlen egyszer sem. De nem is ez a gond, hanem az, hogy nem is éreztette velem soha.
Aztán rájöttem, hogy igazából nem is szeretett soha, tehát akkor mit is éreztetett volna, és miért is mondta volna. (Sokszor olyan logikusan következnek egymásból a dolgok, és csak jó sokára vesszük észre).
N/48
17/34 anonim válasza:
Anyám egyáltalán nem, soha. Apám a halála előtti utolsó 1-2 évben, amikor már beteg volt, odaírta néhányszor egy-egy sms végére. Szóban tőle sem hallottam soha.
19/34 anonim válasza:
Látom, le vagyok pontozva, mert ki mertem mondani: az hogy szajkózzák: szeretlek sokszor szart se jelent, mert a tetteik nem ezt mutatják.
20/34 anonim válasza:
Soha nem mondják. Pedig szeretnek. Nem biztos, hogy ezen múlik. Ettől még jól esne, ha mondanák is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!