Summer2 kérdése:
Szoktk mondani a szüleid hogy szeretnek? Mikor mondták utoljára?
Figyelt kérdés
2022. dec. 11. 16:54
1/34 anonim válasza:
Minden telefonálásunk vége "Szeretlek, puszi, szia" az anyukámmal, amit általában naponta megejtünk.
2/34 anonim válasza:
Anyukám igen és nem is ritkán, de apám vagy soha nem is mondta vagy csak annyira régen, hogy nem emlékszem rá.
3/34 anonim válasza:
Nem emlékszem, hogy valaha mondtak volna nekem ilyet.20l
4/34 anonim válasza:
Anyám kb egyszer a 26 évem alatt.
5/34 anonim válasza:
14 éves a lányom, naponta többször mondom neki, csak úgy elmegyek mellette, adok egy puszit neki és mondom hogy szeretlek. Esti puszinal meg ennél is nyálasabb tudok lenni.😀 Akkor azt mondom neki hogy nagyon szeretlek.
7/34 anonim válasza:
Nálunk ez sosem volt szokás, de én nem is igényeltem sosem, nekem elég volt, hogy éreztem a tetteikből.
8/34 anonim válasza:
Apum szokta gyakran kérdezni, a mai napig, hogy na kit szeret apuka a legjobban a világon? 😀 Anyum ritkán, ő más típus. 31/N
9/34 anonim válasza:
Szerintem soha nem mondtak ilyet, én legalábbis nem emlékszem.
10/34 anonim válasza:
Mondani nem szokta, de mindig mindent úgy tesz hogy engem támogasson. Szerintem ez messze többet ér egy üres szónál... Tudok olyat, akiknél napi szinten el volt csicseregve hogy "szerelek", de mikor kemóra kellett volna kísérni a csajt, a nagy szerető családból senki sem tette meg, pedig nagyon szarul volt szegény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!