Hogyan tudnám a családom LGBTQ+ baráttá tenni?
#21: Ha ilyen alacsonyan van a léc, akkor nyilván nem játszik, amit mondtam. Vagy bevallod, hogy mi van, vagy nem mutatod be
#19-nek is szól
Bontsuk szét
Hiaba ajanlom ...-helytelen, passziv eroszak részedrol
Tovabbra is szidjak...- szintén helytelen az o részukrol
Ne akarj senkit hittéríteni beteges ideológiákra.
Normális emberek, hagyd őket békén.
Hat ha transz nokhoz vonzodsz, akkor minden vagy csak nem hetero, bocs 😂
Amugy meg hagyjad oket nem fogsz elerni semmit filmekkel.
Ha hazaviszel valakit, es latjak h normalis, majd idovel lehet az o iranyaba meg fognak enyhulni.
En felesegul mentem egy ciganyhoz, a csaladomban van aki nem birja oket, de eszembe nem jutott volna filmeket ajalgatni😀 szerintem ez nagyon kinos...
Transzokkal meg meg 100x kinosabb
"Transz nők iránt is vonzódom"
Magyarul látens meleg vagy. A családtagjaidnak pedig semmi közük hozzá, hogy kivel bújsz ágyba, amíg az illető nagykorú és beleegyezését adja. Úgyhogy te se pesztráld őket a hülye LMBT agymosással, és talán ők is megértőbbek lesznek veled. De ha nem, az se kell érdekeljen. Nőj fel.
Az a baj, hogy a probléma nem azzal van jelenleg, hogy az emberek nem elég elfogadóak, hanem hogy akik azt szeretnék, hogy mások fogadják el ezeket a dolgokat, csinálják ezt borzasztóan rossz módszerrel.
Mondok egy példát. Ott van az előbb a tej vagy a müzli kérdés. Tételezzük fel, hogy te előbb a tejet szoktad a tálba önteni, mert nem szereted, ha elázik a gabonapehely. Odamegy egy barátod és megcsinálja ezt fordítva. Megkérdezed, hogy "Te miért eszed így?". A barátod erre: "Mindenkinek joga van úgy enni a müzlijét, ahogy akarja." Másnap elmész gabonapelyhet venni a boltba és azt látod a dobozra írva, hogy: "Helyes sorrend: Öntse a tálba, majd töltsön rá tejet és a tetejét is szórja meg. Ne sértsünk meg senkit, aki más, fejezze ki így, hogy támogat mindenkit!" Másnap bemész a munkahelyedre és az első szembe jövő ember megjegyzi, tudom, hogy te jó ember vagy lefogadom te is már 3 lépésben eszed a müzlidet. Te nem válaszolsz csak tovább mész és a szokásos módon elkészíted a reggelidet. A kollégáid pedig hüledezve nézik, hogy mennyire nem tiszteled, ha valaki máshogy szereti enni a müzlijét. Ezen annyira ideges leszel, hogy másnap már szendvicset hozol magaddal. Ismételten tág szemekkel nézik, hogy már ezt a nemes célt sem támogatod, egyenesen elment az étvágyad a gabonapehelytől. Hivatalosan is müzlifób lettél. Következő nap ismét találkozol a barátoddal, aki éppen termelte be a doboz alapján elkészített reggelijét. Megkérdezi, hogy te mit kérsz. Te már konkrétan a reggeli szó hallatától rosszul lettél, ezért közlöd, hogy inkább kihagyod. A barátod nagyot csalódott benned és megkér rá, hogy adj egy esélyt ennek a verziónak is. Te közlöd, hogy nem szereted, ha szétázik, mert akkor nem finom. Kifejezetten azt szereted, ha még roppan. A barátod megkér, hogy távozz, mert ő ilyen emberek társaságában nem kíván reggelizni. Te kimész az utcára és megfogadod, hogy bárki is akár csak egyszer érveljen neked, hogy nem eszed jól a müzlit, azzal te nem vagy hajlandó egy légtérben tartózkodni.
Nagyjából ennyire vehető komolyan és ennyire idegesítő, amikor valaki győzködni próbál arról, hogy legyek elfogadó ezzel meg azzal szemben.
Az emberek nem azért nem lesznek elfogadóak, például LMBTQ-val, mert gyűlölik a tényt, hogy valaki más, hanem mert annyira agresszívan akarnak egy egészséges esetben 10-20 év alatt felkészíttethető/megbarátkoztatható dolgot 1-2 év alatt az emberek képébe tolni, hogy elveszik azt az érzést, hogy tényleg rájöjjenek, hogy maguktól akarják így és ne azért mert különben ők a szemét emberek. Azok a bohócok, akik meg fehérként mindenkiről elmondják, hogy rasszisták, meg nem érintettként, hogy ilyen fób meg olyan fób valaki, azok a legkártékonyabbak a fejlődésre nézve.
Örök példának tudom hozni a Magyarország - Anglia meccset, amin én is kint voltam. Raheem Sterling az angolok egy fekete játékosa gólt szerzett, majd kiment ünnepelni a magyar ultrák elé, ami már önmagában provokatív. Ekkor megdobálták poharakkal. Nem sokkal később Harry Kane (aki fehér) is lőtt egy gólt, ugyanúgy a magyar szurkolók előtt ünnepelt, ezért őt is megdobálták. Másnap mit hoztak le mindenhol Angliában? A magyar szurkolók rasszisták, mert megdobálták a fekete játékosukat, aki egyébként egy feliratos aláöltözékkel emlékezett meg az egyik elhunyt ismerőséről. (Nyilván a nézőtérről ezt senki sem láthatta.)
A másik nagy kedvencem a Budapest Pride. Valamiért nem jut el vagy nem akarják, hogy eljusson az emberek tudatáig, hogy ez az egész semmi más, mint provokáció a jelenlegi formájában. Az embereknek itt sem azzal van bajuk, hogy valaki más, hanem hogy egyáltalán nem az utcára való, hogy férfiak tangában összebilincselve, meg egymást pórázon vezetve és korbácsolva mennek és nem fogják fel, hogy ezek olyan dolgok, amiket megtart magának otthon az ember. Ha csak is kizárólag úgy jelenne meg mindenki, ahogy a hétköznapok alatt szokott és nem ahogy otthon a hálószobában, akkor sokkal civilizáltabb lenne az egész. Megjegyzem, szerintem az sem az utcára való, hogy két ember már megfullad egymás szájában annyira, hogy az egy random járókelőnek gusztustalan legyen, függetlenül attól, hogy hetero vagy nem. Nekem a testvérem is meleg és szeretem őt és támogatom mindenben ugyanúgy, ahogy a családom többi tagját. De ezzel még konkrétan ő sem tud azonosulni és azt sajnálom az egészben, hogy azok a melegek, akik nem a civilizálatlan vágyaikat akarják kiélni az utcán (pl. Niel Patrick Harris), szenvedik meg a legjobban az ilyen Steiner Kristóf féle bohócok miatt.
Összefoglalva, időt kell hagyni a konzervatívabb felfogású embereknek, hogy maguktól lássák be. Erről meggyőzni senkit sem lehet, főleg siettetni nem! Továbbá ezt a mindenhol reklámozást kéne megszűntetni, mert ez 99%-ban unszimpátiát kelt ezekben az emberekben és pont, hogy fordítva fog elsülni az egész. Illetve azoktól, akik a mindenféle civilizálatlan vágyaikat akarják összemosni ezzel a céllal, minél hamarabb el kell különülni. Köszönöm, hogy elolvastad.
- Egy jelenlegi formájában LMBTQ+, BLM és minden ilyet nem támogató, de segíteni akaró illető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!