Hogyan tudnám a családom LGBTQ+ baráttá tenni?
Figyelt kérdés
Hiába ajánlom nekik az LGBTQ+ tartalmú filmeket, sorozatokat, nem nézik meg, vagy abbahagyják. Továbbra is szidják, és utálják a transz, és homoszexuálisokat.2022. dec. 11. 13:30
1/36 anonim válasza:
Miért olyan fontos ez neked? Talán te is ilyesmi vagy?
2/36 anonim válasza:
Figyi, én hetero vagyok, de eszembe nem jutna másnak filmet ajánlati, csak mert full hetero. Az LMBTQ le akarja tolni mindenki torkán, hogy ők vannak, és fogadjuk el ezt. A filmek, amik LMBTQ tartalmúak, tele vannak identitással kapcsolatos lelkizéssel, nem mindig jó színészekkel, a történet is arról szól, ki kinek mit hova akar dugni. Van akinek hanem jön be ez. Inkább te fogadd el, ahogy magad is. Keress egy hobbit, vagy munkát, vagy barátokat, amivel hasznosabban töltheted az időd.
3/36 A kérdező kommentje:
Hetero férfi vagyok, de a transz nők iránt is vonzódom, ezért lenne fontos nekem, hogy elfogadóbbak legyenek.
2022. dec. 11. 13:40
4/36 anonim válasza:
"Hiába ajánlom nekik az LGBTQ+ tartalmú filmeket, sorozatokat, nem nézik meg, vagy abbahagyják"
. Ez hogyan jut eszedbe? Ezek csak filmek, és van köztük jó meg rosszak is függetlenül attól, csak heterók vannak-e benne vagy sem.
6/36 anonim válasza:
"Az LMBTQ le akarja tolni mindenki torkán, hogy ők vannak, és fogadjuk el ezt."
. Úristen, ez már a vég? Horribile dictu!
Mi a következő? A metrók akadálymentesítése?
7/36 Drakula_VAGY_Ahmed válasza:
Az alap homofob embert nem tudod ilyen filmekkel "gyogyitani" viszont szint lépést fogsz elérni vele a homofobiában.
9/36 anonim válasza:
Nincs olyan hogy homofób csak normális ember
10/36 anonim válasza:
"3/7 A kérdező kommentje:
Hetero férfi vagyok, de a transz nők iránt is vonzódom, ezért lenne fontos nekem, hogy elfogadóbbak legyenek."
Fenét vagy hetero!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!