Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan tudnám a családom...

Hogyan tudnám a családom LGBTQ+ baráttá tenni?

Figyelt kérdés
Hiába ajánlom nekik az LGBTQ+ tartalmú filmeket, sorozatokat, nem nézik meg, vagy abbahagyják. Továbbra is szidják, és utálják a transz, és homoszexuálisokat.

2022. dec. 11. 13:30
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
74%
Miért olyan fontos ez neked? Talán te is ilyesmi vagy?
2022. dec. 11. 13:37
 2/36 anonim ***** válasza:
57%
Figyi, én hetero vagyok, de eszembe nem jutna másnak filmet ajánlati, csak mert full hetero. Az LMBTQ le akarja tolni mindenki torkán, hogy ők vannak, és fogadjuk el ezt. A filmek, amik LMBTQ tartalmúak, tele vannak identitással kapcsolatos lelkizéssel, nem mindig jó színészekkel, a történet is arról szól, ki kinek mit hova akar dugni. Van akinek hanem jön be ez. Inkább te fogadd el, ahogy magad is. Keress egy hobbit, vagy munkát, vagy barátokat, amivel hasznosabban töltheted az időd.
2022. dec. 11. 13:37
 3/36 A kérdező kommentje:
Hetero férfi vagyok, de a transz nők iránt is vonzódom, ezért lenne fontos nekem, hogy elfogadóbbak legyenek.
2022. dec. 11. 13:40
 4/36 anonim ***** válasza:
96%

"Hiába ajánlom nekik az LGBTQ+ tartalmú filmeket, sorozatokat, nem nézik meg, vagy abbahagyják"

. Ez hogyan jut eszedbe? Ezek csak filmek, és van köztük jó meg rosszak is függetlenül attól, csak heterók vannak-e benne vagy sem.

2022. dec. 11. 13:43
 5/36 anonim ***** válasza:
95%
Már kérdezted.
2022. dec. 11. 13:44
 6/36 anonim ***** válasza:
30%

"Az LMBTQ le akarja tolni mindenki torkán, hogy ők vannak, és fogadjuk el ezt."

. Úristen, ez már a vég? Horribile dictu!

Mi a következő? A metrók akadálymentesítése?

2022. dec. 11. 13:46
 7/36 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
86%
Az alap homofob embert nem tudod ilyen filmekkel "gyogyitani" viszont szint lépést fogsz elérni vele a homofobiában.
2022. dec. 11. 13:48
 8/36 anonim ***** válasza:
89%
Mótvá...
2022. dec. 11. 14:04
 9/36 anonim ***** válasza:
26%
Nincs olyan hogy homofób csak normális ember
2022. dec. 11. 14:05
 10/36 anonim válasza:
60%

"3/7 A kérdező kommentje:

Hetero férfi vagyok, de a transz nők iránt is vonzódom, ezért lenne fontos nekem, hogy elfogadóbbak legyenek."

Fenét vagy hetero!

2022. dec. 11. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!