Viszont szerencséd, hogy fiatal vagy, és ma elkezdheted a jövőd tudatos építését.
2022. dec. 10. 19:57
23/51 anonim válasza:
De kis vicces vagy...
17 éves teljesen árva lettem egy 7 éves kistesóval. Egyetlen egy nagymamám nevelt tovább minket.
Én jártam szülőikre, tanultam vele munka mellett érettségire készülve. Szóval van még problémád?
2022. dec. 10. 19:58
24/51 anonim válasza:
Nem egészen értem a problémát. Minek mentél el dolgozni? Miért nem maradtál és tanultál? Vagy miért nem tanultál levelezősön?
2022. dec. 10. 20:16
25/51 anonim válasza:
Először azt kéne feldolgozni, hogy nem (csak) a szüleid miatt, hanem felnőtt ember vagy, vállalj felelősséget magadért, és abba az irányba dolgozz, dolgozz fel dolgokat, hogy a TE életed jobb legyen. Ugyanis attól nem halad semerre, hogy mindig van kit hibáztatni.
2022. dec. 10. 20:24
26/51 anonim válasza:
Sehogy. Amúgy adott helyzetből kell megpróbálni kihozni a legjobbat. Megértelek, engem sem támogattak soha továbbtanulásban, vagy anyagilag. Konkrétan elküldtek otthonról albérletbe minimálbéres keresettel. Marha nehéz volt megélni. Ha a tanulás nem fér bele neked , próbálj kapcsolatokat kiépíteni és úgy helyezkedni az állásokban, hogy fokozatosan jobb legyen
2022. dec. 10. 20:27
27/51 anonim válasza:
Volt tanarnom, fiatal huszoneveskent, kisgyereket nevelt egyedul a kicsi szuletese ota, dolgozott, haztartast vezetett, megszerezte az elso diplomajat, aztan akkor tanerkent 54 evesen lett meg neki a harmadik diplomaja, emellett jart takaritani nemi plusz penzert, mert nem alomfizetes a tanaroke. Es kesobb is egyedulallo szulo volt, sosem kapott segitseget, vagy legalabbis jelentoset biztos nem.
Sokan tanulnak munka mellett jóval nehezebbet is, mint egy OKJ.
Ha az kifog rajtad, akkor az egyetem sem menne
2022. dec. 10. 20:48
30/51 anonim válasza:
Brühühü.
A férjemet kedves szülei szakmunkásba küldték hogy mielőbb pénzt hozzon haza. 17 évesen már dolgozott, minden fillért elvettek tőle. Két évvel később a szülei tiltása ellenére elkezdte munka mellett, estin az érettségit letenni, majd pár évre rá szintén a szülei tiltakozása mellett egyetemre ment és le is diplomázott, ráadásul mérnöki szakon.
Szedd össze magad, hány évig akarsz még visszafelé mutogatni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!