Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon durva volt a beszólásom...

Nagyon durva volt a beszólásom az apámnak és jogosan akart megütni?

Figyelt kérdés

Itthon élek, 23 éves lányként. Ennek az a háttérsztorija, hogy én 18 évesen elköltöztem koliba, egyetemre. 21 évesen végeztem, de onnan az egyetemen megismert páromhoz költöztem. Azonban ennek a kapcsolatnak pár hónapja vége lett, így haza “kényszerültem” átmenetileg. Sőt, jelen pillanatban munkám sincs 1 hónapja, de keresem az újat, mert alig várom, hogy eltűnhessek itthonról.

Lényeg a lényeg : Itthon pakolásztam a fürdőt. Átmenetileg rendetlenséget csináltam, hisz pakoltam a dolgokat ide-oda, vizeztem, csempét pucoltam. Amikor ez zajlott, az apám aközben szeretett volna borotválkozni. Mikor benyitott és meglátta az átmeneti kuplerájt, teljesen kiakadt, mert szerinte én csak a felfordulást csinálom és miattam nem tud élni. (Sosem takarított, szerinte a takarítás felesleges és azért csinálom az anyámmal együtt, hogy őt baxogassuk).

Elég csúnya hangnemben kezdett velem beszélni, majd még higgadtan elmondtam neki, hogy várjon már egy fél órát, arra rend lesz és jöhet , de most menjen már ki a fürdőből, mert feltartja a munkámat.

Erre a válasza:- Mi az, hogy ő menjen ki? Én húzzak már el itthonról, mert nem normális, hogy itthon élek, de egy kis életrevalótlan szar vagyok, aki a munkahelyét is elveszti és egy férfinak se kell, mert ezért dobott ki az exem is. (Különben én szakítottam vele, de mindegy is.)

Ezen már bedühödtem, mert amióta az eszemet tudom, lehúzza az önbizalmamat, lenéz, beszólogat, alábecsül. Ezt mind úgy, hogy az anyám tartja el 20 éve, mert neki derogál dolgozni.

Visszaszóltam:- Nem lenne ilyen nagy a pofám, ha a feleségem pénzén élnék két évtizede.

Majd jött a barbár reakció, felemelte rám a kezét, de élből elhárítottam és elküldtem a (...oda). Másodszorra már nem emelte rám a kezét, csak szitkozódva ott hagyott. Én meg elkezdtem bőgni, persze magamban.

Szerintetek én viselkedtem vele “tiszteletlenül”?

2022. dec. 4. 18:42
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
8%
Nem lehetne végre legalább egy kérdező nem 23 éves?
2022. dec. 4. 19:53
 22/53 anonim ***** válasza:
32%
? 21-es?
2022. dec. 4. 20:01
 23/53 A kérdező kommentje:

17-Senkinek.

Csak annyit, hogy minek “öljük” egymást és neki van elege a kiabálásból.

2022. dec. 4. 20:02
 24/53 anonim ***** válasza:
2%
22, hetek óta véletlenül mindenki 23 éves.
2022. dec. 4. 20:15
 25/53 A kérdező kommentje:
Én is. 😅🤌🏼
2022. dec. 4. 20:18
 26/53 anonim ***** válasza:
0%
Mocskos férfiak!
2022. dec. 4. 20:20
 27/53 anonim ***** válasza:
16%
Ezek szerint 1998-ban és 1999-ben sokan keféltek védekezés nélkül.
2022. dec. 4. 20:21
 28/53 anonim ***** válasza:
100%
Igen, az voltál, ő meg bunkó
2022. dec. 4. 20:28
 29/53 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
97%

Jogos?

Ezt ugy hivják minimum.

2022. dec. 4. 20:30
 30/53 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon jól tetted hogy megmondtad neki a magadét 👍
2022. dec. 4. 20:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!