Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon durva volt a beszólásom...

Nagyon durva volt a beszólásom az apámnak és jogosan akart megütni?

Figyelt kérdés

Itthon élek, 23 éves lányként. Ennek az a háttérsztorija, hogy én 18 évesen elköltöztem koliba, egyetemre. 21 évesen végeztem, de onnan az egyetemen megismert páromhoz költöztem. Azonban ennek a kapcsolatnak pár hónapja vége lett, így haza “kényszerültem” átmenetileg. Sőt, jelen pillanatban munkám sincs 1 hónapja, de keresem az újat, mert alig várom, hogy eltűnhessek itthonról.

Lényeg a lényeg : Itthon pakolásztam a fürdőt. Átmenetileg rendetlenséget csináltam, hisz pakoltam a dolgokat ide-oda, vizeztem, csempét pucoltam. Amikor ez zajlott, az apám aközben szeretett volna borotválkozni. Mikor benyitott és meglátta az átmeneti kuplerájt, teljesen kiakadt, mert szerinte én csak a felfordulást csinálom és miattam nem tud élni. (Sosem takarított, szerinte a takarítás felesleges és azért csinálom az anyámmal együtt, hogy őt baxogassuk).

Elég csúnya hangnemben kezdett velem beszélni, majd még higgadtan elmondtam neki, hogy várjon már egy fél órát, arra rend lesz és jöhet , de most menjen már ki a fürdőből, mert feltartja a munkámat.

Erre a válasza:- Mi az, hogy ő menjen ki? Én húzzak már el itthonról, mert nem normális, hogy itthon élek, de egy kis életrevalótlan szar vagyok, aki a munkahelyét is elveszti és egy férfinak se kell, mert ezért dobott ki az exem is. (Különben én szakítottam vele, de mindegy is.)

Ezen már bedühödtem, mert amióta az eszemet tudom, lehúzza az önbizalmamat, lenéz, beszólogat, alábecsül. Ezt mind úgy, hogy az anyám tartja el 20 éve, mert neki derogál dolgozni.

Visszaszóltam:- Nem lenne ilyen nagy a pofám, ha a feleségem pénzén élnék két évtizede.

Majd jött a barbár reakció, felemelte rám a kezét, de élből elhárítottam és elküldtem a (...oda). Másodszorra már nem emelte rám a kezét, csak szitkozódva ott hagyott. Én meg elkezdtem bőgni, persze magamban.

Szerintetek én viselkedtem vele “tiszteletlenül”?

2022. dec. 4. 18:42
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
0%
2-es vagyok. A témában igazad van. Viszont apukád , anyukáddal kettesben kialakított egy életritmust, életvitelt. Anyukád akkor jól keres, ha ő keres 20 éve egyedül.
2022. dec. 4. 19:13
 12/53 anonim ***** válasza:
95%

Egyátalán nem voltál durva

Aza durva hogy kezet emelt rád

2022. dec. 4. 19:18
 13/53 A kérdező kommentje:

Igen, jól keres, többet, mint sokszor egy pár együtt, de akkor is, mi jogon szól be nekem azzal kapcsolatban, hogy !1 hónapja! nem dolgozok, ráadásul úgy, hogy iparkodok munkát szerezni, miközben ő 20+ éve henyél arra “fel”, hogy itthon vigyázott rám, amíg kicsi voltam, mert anyám karrierista. Csak már úgy 10-15 éve kinőttem abból a korból, hogy magamra gyújtsam a házat, meg amúgy is ovis, majd iskolás voltam, így ez egy értelmetlen magyarázat.

A kapcsolatomhoz meg semmi köze. És mégis milyen férfi mond olyat a lányának, hogy nem kell senkinek? Hát nem egy jóérzésű apa.

2022. dec. 4. 19:20
 14/53 anonim ***** válasza:
6%
Még mindig a 2-es vagyok. A lányom már elköltözött. Ha haza látogat x napra, fürdés előtt mindig megkérdezi , hogy valaki akar e a fürdőbe menni. Általában ő egy órát tőlt bent. Hasonlóan cselekedhettél volna te is. Mondjuk ha apukád tényleg csak van, akkor ráér 30 perc múlva is borotválkozni. Szerintem neked az fáj a legjobban, hogy igazat mondott. Lelkedbe lépett.
2022. dec. 4. 19:25
 15/53 A kérdező kommentje:

Nem mondott igazat, így nem az fáj, hanem az, hogy apaként ennyire alábecsül engemet.

Életrevalótlan nem vagyok, hisz elvégeztem a fősulit és dolgoztam is két évet, ahonnan önhibámon kívűl kiestem. Kelleni is kellettem már valakinek, hisz több éves kapcsolatban éltem. Rossz szakasz meg mindneki életében van.

Persze, nem 20 éven keresztül. Így inkább akinek fájhatott az igazság, az ő volt.

Különben mondtam az EGÉSZ családnak, hogy ma takarítani fogok.

2022. dec. 4. 19:29
 16/53 anonim ***** válasza:
96%
#14: Bammeg, nem tudsz szöveget értelmezni? A kérdező nem "használta" a fürdőszobát, hanem TAKARÍTOTTA - többek közt nyilván a lusta disznó apja mocskát is.
2022. dec. 4. 19:31
 17/53 anonim ***** válasza:
93%

A 14-es egy fogyatékos, vagy talán az apuka maga.

Engem azért érdekelne, hogy az anyuka mit szól ehhez a sztorihoz.

Kinek adott igazat? Bár ismerve az ilyen nőket, gyanítom, hogy a parazita férjecskének.

2022. dec. 4. 19:33
 18/53 anonim ***** válasza:
0%
Te is támadod őt. Rokonok vagytok... . Igazad volt , de mást mit tehetsz? Ilyet sosem mondanék a lányomnak. Viszont ő sem nekem.
2022. dec. 4. 19:34
 19/53 anonim ***** válasza:
22%
Érdekes anyukád van. 20 éve eltartja a fatert.
2022. dec. 4. 19:38
 20/53 anonim ***** válasza:
100%
Hat... Nezd elegge ugy hangzik nem tul szep apa lanya kapcsolatotok van. Szoval szerintem akkor ez varhato volt. Felnott vagy. Neki is ugy kellene hogy kezeljen teged es nem gyerekkent. Igazad volt. Ennyi. Remelem hamar sikerul elkoltozni
2022. dec. 4. 19:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!