Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy huszonévesre miért dolgozi...

Egy huszonévesre miért dolgozik még mindig az anyja, nem neki kellene az anyját kiszolgálnia inkább?

Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 19:22
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
0%
Kitenném, mint a macskát szarni. Aki elmúlt 18 és nem tanul, az takarodjon dolgozni, fizesse a saját életét. Házasodjon, csináljon sok gyereket etc... Ha tanul, akkor meg fizesse vissza a költségeket idővel, ez kutya kötelessége. Akinek van gerince, abban fel sem merül ilyen kérdés. A tobbi meg genetikai hulladék, szót sem érdemelnek, mert hamar kihullanak a társadalomból függőségek és depresszió miatt.
2022. dec. 10. 05:55
 32/33 anonim ***** válasza:
83%

31es, az ilyen hozzáállású szülőktől, mint amilyen a tiéd is alakul ki depresszió/szorongás és nyúlnak szerekhez, jobb esetben a pszichológus viszi a pénzt.

Egyáltalán nem köteles a gyerek a szülőnek pénzt (vissza)adni, mert a szülő feladata ellátni és támogatni a gyerekét, nem fordítva, különben miért akart gyereket?

Itt igazából a gyerekvállalásból, anyagi helyzetből és a neveltetés minőségéből kell kiindulni, és csak egy kis töredéke lesz a végeredményből az amiről a kérdés szól.

Probléma ha egy szülő azt hiszi, hogy a gyereke olyan amilyen és nem érti, hogy miért. Nézzen tükörbe. 27es voltam.

2022. dec. 21. 13:17
 33/33 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudjuk a hátteret...

Én mãr több vagyok, mint 25, de anyám még mindig mos+vasal rám, sőt sokszor a páromra is. Egyszerűen mert szuperjó ebben, és általában szereti is csinálni.

Én meg még 10 éves sem voltam, mikor már a takarítás nagy részét magam csináltam, és azóta a főzés 95 százalékát is én csinálom. Na meg időközben átvettem az összes nehezebb munkát, ami ebben a nagy házban és kinn a kertben adódik.

Munkamegosztás.... ,;)

2023. márc. 3. 09:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!