Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan adjam a tudtukra végre?

Hogyan adjam a tudtukra végre?

Figyelt kérdés

A szüleim minden napra kitalálnak valami programot, de ez engem már hihetetlenül bosszant! Leginkább hétvégén irritáló nagyon! Ma is szombat van, de várni kell a szerelőket.

Tegnap sokat dolgoztam, így szerettem volna kipihenni magam, viszont ez őket nem érdekli. Ezt abból szűrtem le, hogy apám rám írt reggel, miszerint 11-re jön a szerelő. Én meg megkérdeztem: Nem lehetett volna ezt hétköznap elintézni amikor egyikőjük itthon van?

Személy szerint jobban preferálom, ha a hétvégék nyugisabbak, de ők soha nem tudnak nyugton maradni!

Hogyan tudassam velük a dolgot nyomatékosabban ?

2022. dec. 3. 11:04
1 2
 1/15 anonim válasza:
36%
Így ahogy most ide leírtad. "Kezd elegem lenni abból, hogy sose tudok miattatok pihenni.....beszéljük meg ezt normálisan.."
2022. dec. 3. 11:08
 2/15 anonim ***** válasza:
28%
Miért nem költözöl el?! Azt akkor azt csinálsz, amit akarsz mondjuk
2022. dec. 3. 11:14
 3/15 anonim ***** válasza:
34%
Nem maradsz ott örizni a házat, nem folgalkozol az általuk ternevezett programokkal.
2022. dec. 3. 11:17
 4/15 anonim ***** válasza:
78%

Hallod, te még nem próbáltál meg egy szerelőt fülön csípni, aki végre hajlandó kimenni a házhoz megjavítani, amit kell.

És 11 óra nincs annyira korán...ha 6-kor csörömpölne, azt valamennyire megérteném.

Vagy te nem használod azt a klotyót/csapot, stb, amit meg kell javítani?

2022. dec. 3. 11:19
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor szombaton hol vannak a szüleid, hogy "rádírt" meg nincsenek otthon, csak hétköznap, hogy neked kell várnod a szerelőt?

Bár ha velük élsz, akkor lehet olyan helyzet, hogy neked is ki kell venned a részed az otthonod körüli feladatokból, ahogyan akkor is, ha külön laknál a saját lakásodnál, akármennyit dolgoztál tegnap.

Csak zárójelben jegyzem meg, hogy manapság akkor kell haptákban állni, amikorra a szerelő mondja, hogy jön!

2022. dec. 3. 11:22
 6/15 anonim válasza:
22%
Miért van mindenki leszavazva?
2022. dec. 3. 11:27
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Dolgozol tehát idősebb korosztály vagy. Meg kéne értsd már, hogy néha az élet nem ideális. Ha elromlik valami és szerelő kell akkor azt nem tudod a végtelenségig halogatni és a jó szerelő általában non-stop foglalt.
2022. dec. 3. 11:52
 8/15 anonim ***** válasza:
82%
Felnőtt vagy, van munkád, de a szüleiddel nem tudsz beszélni? Csak mert akkor kiderülhetett volna, hogy pl. csak most ért rá a szerelő.
2022. dec. 3. 12:10
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Oké, most jött a szerelő. Egyébként milyen programokat szerveznek hétvégén, amikre " kötelező" elmenned?
2022. dec. 3. 12:27
 10/15 Kólauborkával ***** válasza:
69%
Személy szerint egyedül is le tudok menni a boltba és megvenni azt, ami egy csap szereléshez kell, így nemm kell várnom a szerelöt és akkor csinálom meg, amikor kedvem van, hétközben vagy hétvégén…
2022. dec. 3. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!