Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen pénzbeli, anyagi...

Milyen pénzbeli, anyagi igazságtalanságról tudtok családon belül? Például szülők különbségtétele gyerekeik között. Mivel magyarázták?

Figyelt kérdés

2022. nov. 24. 23:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
62%
Sok család alapból nincs közös kasszán ott már az anyagi oldalról nem egyenlően döntenek rögtön.
2022. nov. 25. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

"9- tényleg nem látod mi a baj ezzel? A világ meg sz@rul működik..."

Én nem a 9-es vagyok, de ezek szerint működik.... és itt a működik szó a kulcs, nem a hogyan....

2022. nov. 25. 10:18
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
12- gyenge vigasz ez annak, akit kiforgatott a családja mindenből, aki egy életen át hátrányban volt a tesójával, stb. Ja, örülj, hiszen működik...
2022. nov. 25. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Megint elmentél a lényeg mellett és szövegértelmezés se megy. Én véleményeztem, hogy ez miylen dolog? Nem. Annyit írtam, hogy működiken van a hangsuly.
2022. nov. 25. 10:35
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Nők... :)
2022. nov. 25. 10:36
 16/20 anonim ***** válasza:
90%
A bátyámat egy jó 10 évvel ezelőtt konkrétan piedesztálra emelték itthon. Teljesen állták neki a jogsit, kocsit is vettek neki, aztán egy szép karátos arany nyakláncot is amiért letette (hozzáteszem másodjára) a jogsit. Ezután nem sokkal totálkárosra törte a kocsit mert bedrogozva vezetet, de nem volt baj mert vettek neki másokat. Ezután többször is meglopta a szüleimet elég nagy értékben, de persze ez sem volt baj, minden el volt nézve neki (csak azt nem értem a mai napig is mi olyan jó nekik a bátyámon). Én ezzel szemben soha (tényleg soha) semmilyen értéktárgyat nem kaptam a szüleimtől (nem is várom el tőlük, de azért kicsit rosszul esik), jogosítványom sincs, nekem be kell érnem azzal hogy adnak pénzt egy zacskó kekszre, meg örüljek neki hogy eltartanak (bátyám 13 évvel idősebb nálam). És ezt nagyon nem tartom fairnek.
2022. nov. 25. 10:39
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a 3 gyerekemet különböztetik meg az anyámék. Az 1. az isten, mert első unoka és fiú. A 2. lány, őt le se sz@rják, kifejezetten ellenségesek vele. A 3. is fiú, de a 2. férjemtől van, akit nem szeretnek(és rá hasonlít , ez a főbűne) ezért szintén lesz@rják, de legalább nem utálják, mint a lányomat.
2022. nov. 25. 11:21
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az apai nagyszülőknél volt megfigyelhető a "csak a fiú a gyerek" hozzáállás, ráadásul ők ezt elég nyíltan és primitív stílusban adták elő. Annyi előnye volt, hogy semmilyen érzelmi megrázkódtatással nem járt a nagyapám halála, sem a nagyanyám betegsége. Teljesen idegennek érzem őket.
2022. nov. 25. 13:23
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

" Annyit írtam, hogy működiken van a hangsuly."

Máshogy jobban működne. Amúgy minden működik valahogyan. Ha szrul, akkor szrul, de működik.

2022. nov. 25. 13:58
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi kilencen vagyunk unokatesók, mind 17 és 29 év között. 5 fiú, 4 lány. Ebből nyolcan szakmát tanultunk, rendes keresetünk van (mindenkinek nettó 400-700 között). Viszont az egyik unokatesónk tanár lett, nettó 200-ért dolgozik és a nagyszüleim nagyon lenézik őt. Folyamatosan szidják, hogy életképtelen, a tanítás nem is igazi munka, a diplomások mind naplopók, stb.
2023. jan. 30. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!