Volt sértődés/vita abból nálatok, ha Szenteste már nem otthon akartatok ünnepelni, hanem a párotokkal kettesben?
Figyelt kérdés
2022. nov. 22. 14:27
21/27 anonim válasza:
Mivel nem bírom a menyem, dehogy sértődök meg, ha nem jönnek. Fiammal találkozom eleget egyébkor.
22/27 anonim válasza:
Kikérem magamnak. Ez olyan, mintha azt mondanád, nem fontos nekem a családom, mert el merészeltem költözni otthonról.
Egyébként meg nem is értem, hogy gondolod, hogy bunkóság elvárni és megcsinálni is. Talán a mai napig el kéne búcsúznunk 24-én délután a férjemmel, és ki-ki menjen a szüleihez meg a rokonságához szentestére, hogy ne legyünk bunkók? A gyereket meg majd kettévágjuk.
23/27 anonim válasza:
Volt. Nem érdekel. Ők is ugyanúgy jöhetnek, ugyanannyi az út nekik, mint nekünk, és főzni is tudok.
Szerintük nekünk kell menni - oké. Nekünk meg elegünk van, hogy 4 éven keresztül mi utaztunk oda-vissza több, mint 3000 km-t.
24/27 anonim válasza:
18# Én csak a kérdésre válaszoltam, hogy NÁLUNK miért nem volt semmi probléma. Mert MI meg tudtuk oldani így, és mindenki elégedett volt. Nyilván más családokban vannak más szempontok, amik nálunk nem merültek fel, de ettől függetlenül szerintem a legcélravezetőbb mindkét oldalról némi kompromisszumkészség - jó kapcsolat esetén (értem itt a szülőkhőz fűződőt is) ez nem ördöngösség. Megint más, ha pl. eleve nem jó a kapcsolat, de a kérdés csak annyi volt, hogy nálunk volt-e ebből konfliktus. (17-es voltam.) Ismerek olyan családot is, ahol pl. kifejezetten azt preferálják a szülők, ha nem Szenteste, hanem másnap gyűlik össze a család. Ez egyéni dolog.
25/27 anonim válasza:
Senkit nem érdekel nálunk így a karácsonyi...
26/27 anonim válasza:
Hogy lepontozott a sok frusztrált banya. :D
Mi a baj? Hogy nem dőlök kardomba, ha nem látom a fiam feleségét?
27/27 tothp válasza:
Vita nincs. Csak látványos értetlenkedés. Pedig 12 éve már házaságban élünk. Eleinte mi "turnéztunk". Idén már van annyi háziállat a portán, hogy van mire fogni... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!