Nem furcsa ez egy öt éves gyerektől?
Ha megkérdezik, hogy hol van apukád, azt mondja, hogy nekem nincs apukám csak anyukám és mamám. Engem az apukám nem szeret, nem foglalkozik velem.
Ennyire megérti a valóságot?
12
Mert ha ez így is van szerinted jót tesz a gyereknek, ha éjjel nappal azt mondogatják neki, hogy az apja nem kíváncsi rá? Főleg,hogy valószínűleg totál nem ez a helyzet csak a hárpia anyuka a gyereket felhasználva próbál a csávóból több bulipénzt kizsarolni.
Hát nálunk mondjuk pont ez volt a helyzet, hogy xart rá, de ahogy már írtam mégsem szóltam róla egyetlen rossz szót sem. Harcias anyuka se voltam, több pénzt sem akartam belőle kicsikarni, pláne nem bulira.
Nekem anno gyerekpszichiater javasolta amúgy, hogy soha semmi negatívat ne mondjak a másik szülőre, mert az csak lerombolja a gyerek önbecsülését.
4. válaszoló voltam talán.
5 évesen simán mondhat ilyet.
A lányom ennyi idősen hasonlóan megfogalmazta hogy neki most nagyon rossz mert kevesebbet foglalkozom vele (akkor mentem vissza dolgozni, a tesója meg bölcsibe)
Simán megérti, nem hülye.
Ahogyan ismerős ötéves kislány lazán közölte, hogy "anya sokat alszik és mindig büdös az illata" (anyuka masszív alkoholista, mellesleg, és csak néha van tiszta pillanata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!