Szülõk, jogos az aggódásom, ha egy idõsebb férfi (7-10) próbálkozik a 18 éves lányomnál?
Az elsõ kérdésem, hogy egy 25-28 éves férfi mit akar egy lánytól, aki le se érettségizett, de ezt le tudtam nyelni, mert vannak nagy szerelmek nagyobb korkülönbséggel is.
Sosem avatkoznék be vagy tiltanám. Kívülrõl egy kedves arcú, udvarias, diplomás fiatalembert látok, de ugye anyósnak-apósnak mindig a legjobb arcunkat mutatjuk.
A lányom az elmúlt egy évben fokozatosan elhalványult. Azt látom, hogy elfordult a barátait, mert szerinte éretlenek és nem tudják mit akarnak. Ha egy barátról van szó, megèrteném, de mindenkirõl levált.
Utólag azt is megtudtam, hogy többször lógott az atlétikaórákról (a tanárnõ rámírt, hogy miért nem jár el órára). Ném teszik ki, de nem versenyezhet.
A jegyei minimálisan romlottak, inkább az nem tetszik, hogy minden éjjel vagy korán tanul és minden hétvégén a barátjánál van ès nem jár sehova.
Van egy C1es nyelvvizsgája, meg egy elõrehozott emelt érettségije, gond nélkül felvennék a kiválasztatott egyetemre, akkor is, hogyha ha csak történelembõl és matematikából tanulna és mindenbõl csak bukdácsolna, mégis felvetette, hogy inkább FOSZK-ra menne, mert a barátja 30 körül már gyereket akar.
Nem tudom, mit csináljak, hogy a lányom bolond vagy a barátja tömi a fejét hülyeségekkel
A második link ez:
"
Akkor is a magánügye. H"
Ja, és szerinted melyik szülő örüöl annak, ha a lánya mindenféle normális végzettség nélkül 20 évesen elkezd gyerekekt szülni? Sanszos, hogy 15 év múlva elvált gyerekes nő lesz, valami szr állással.
"Lehet nyomozni a multjaban, kikérdezni, jobban megismerni."
Talán több bizalma lenne felé, ha nem nyomozni kéne utána meg kikérdezni, hanem saját magától elmondana dolgokat...
Köztünk is hét év van, és?
Semmi nincsen benne.
Ha a lányod, 22 évesen szülni akar, az ő dolga.
Nekem pl eszem ágában nem volt ilyen, amíg nem dolgoztam legalább 3-4 évet (aztán nem lett és nem is lesz baba, de ez más lapra tartozik).
Hogyha van egy kis esze, akkor szakmát szerez, dolgozik és utána vállal gyereket.
A 3,5+ féléves BA kb tényleg semmit nem ad.
Én is abban végeztem, eltosztam 5 évet az életemből (4 éves egyetemen megcsúsztam egy anatómián), és keresnék a végzettségemmel max 160 ezret.
Ismerős szakmát végzett 2 év alatt, plusz egyév gyakorlat és 300 feletti a fizuja.
46-os nem mindenki éretlen.
Nekem is volt osztálytársam, aki borzalmasan gyerekes volt.
Én meg 14 éves koromtól elláttam a háztartást, főztem, hogy apának legyen meleg étel estére vagy vihessen ebédet, bevásároltam, gyógyszerekért mentem a beteg mamámnak.
Suliban megtanultam vagy edzésre menet a héven megtanultam, szabadidőmben meg novellákat írtam, és sportoltam...
Mire 18 lettem, el tudtam látni egy háztartást, tudtam főzni, néha a mostohatestvéremre vigyáztam.
Nem mindenki éretlen és életképtelen 18 évesen, sajnos sokunknak fel kell nőnünk idő előtt, és kamaszként is már felnőtt dolgokat intézni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!