Férfiként ha egy fekete lány lett a párom, hogyan
mutassam be a szüleimnek?
Figyelt kérdés
Anyukám szerintem elfogadná, de nagyon csodálkozna. Apukám viszont full konzervatív, szerintem fekete embert (nagyon szeret "migránsozni" is) életében nem látott. Ő amolyan családi "vérvonal" hívő...
Pedig a lány amúgy Európában született, nevelekedett, tehát kultúrában semmiben nem tér el. Okos, csinos, ápolt.
Esetleg aki már szülő, hogyan fogadna egy ilyet? Most ez ilyen nagy probléma?
#11 es 12: Igen, ez lenne a helyes, de minthogy a kerdezo apja sajnalatos modon nem igy gondolkodik, a tanacsot az adott helyzethez kell igazitani. A kerdezonek nem volna kellemes, ha valasztania kellene a baratnoje es a szulei kozott, ugyanakkor az apjat sem tudja egyik naprol a masikra megvaltoztatni. Ha arra keves remeny mutatkozik, hogy az apja elfogadja es tisztelje a massagot, netalan erdeklodjon is az eltero kulturak irant, akkor talan az tobb sikerrel jarna, ha azt ismertetnek meg vele, hogy a masik ember nem kulonbozik tole annyira, ahogyan o kepzeli.
2022. nov. 18. 02:51
12/45 anonim válasza:
15: Akkor alhatnánk békében, ha Hímsoviniszta-ölő Man csapott volna le. -.- Gusztustalanul beszéltek ezekről a lányokról, mintha csak szexuális segédeszközök lennének, nem pedig emberi lények! Ez kifejezetten undorító annak a fényében, hogy a gyarmatosítás és a rabszolga-kereskedelem ideje alatt hányat erőszakoltak meg közülük az ilyen gyökerek, mint ti!
2022. nov. 18. 05:33
13/45 anonim válasza:
#16: Arra celoztam, hogy a ket rasszista-himsoviniszta olvtars nemcsak ugy valositotta meg onmagat, hogy effele dolgokat irkalt ide, hanem ugy is, hogy sorozatban lepontoztak a joindulatu hozzaszolasokat.
2022. nov. 18. 05:39
14/45 mantis religiosa válasza:
Manapság már annak is fogok örülni, ha a fiam LÁNYT hoz majd haza bemutatni. A többi mellékes.
2022. nov. 18. 06:05
15/45 anonim válasza:
16.
Ezek manapság még nőhöz sem jutnak, kis incelek, akik itt vagánykodnak. Kérdező, mesélj róla első alkalommal, ne hozd a lányt kellemetlen helyzetbe. Nem biztos, hogy a szüleid bántanák, de a lesöbbenés is kellemetlen lenne.
2022. nov. 18. 06:24
16/45 anonim válasza:
Hát mondjuk ne úgy, hogy egyszercsak minden előzmény nélkül hazaviszed. Az átlag ember atlag partnert "vár el" a gyerekétől. Tehát előzetes beszélgetés nélkül azonos nemű partnert, jóval idősebbet vagy fiatalabbat, más rasszba tartozó, mas bőrszínű, kirivo megjelenesu partnert ne vigyel haza.
2022. nov. 18. 06:24
17/45 anonim válasza:
#19 es 20: Azt is meg lehetne probalni, hogy meg mielott a lany egyaltalan szoba kerulne, idorol idore adagolni nekik valamilyen erdekes informaciot Afrikarol vagy konkretan a lany orszagarol, lehetoleg olyasmit, amit ok is meltanyolni vagy tisztelni tudnak. Teszem azt, ezeket a gyonyoru osi bronzszobrokat, amelyek az okori gorog-romai mercevel merve is muvesziek es jol erthetok: https://www.youtube.com/watch?v=JNmCg3nNi1U&ab_channel=TheBr.. . Ha valaki latja ezeket, akkor talan kevesbe hiszi el, amit a Gulyas Laszlohoz hasonlo rasszista bunkok hordanak ossze (lasd "Afrikai civilizáció nincs. Ott a f@kák az őserdőben lóf@szt se csináltak.")
2022. nov. 18. 07:06
18/45 anonim válasza:
18
hát ez nem szép tőled. és ha fiút visz, akkor nem állsz szóba vele? és hát igen, ha Z-generációtól lefelé van korban, akkor ez valóban jogos "aggódás", mert köztük a többségnek majdnem mindegy a nem.
2022. nov. 18. 07:18
19/45 anonim válasza:
Nálunk ugyanez volt a családban, X rokon egy hamisítatlan koromfekete csajszit szedett fel. De mindenki elzárkózott a bemutatástól. Nem mindegy, milyen korosztályú és milyen körülmények közt élő szülőkről van szó.
2022. nov. 18. 07:21
20/45 anonim válasza:
Engem mondjuk nem zavarna, de én nem a te rasszista apád vagyok, szóval hiába mondok bármit.
Ha tudod, milyen az öreg, akkor köszönés és menjetek is el. Ne tedd ki a lányt az esetleges szurkálódásnak, bántalmazásnak, gúnynak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!