Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elmondjam a szüleinknek, hogy...

Elmondjam a szüleinknek, hogy a húgom milyen kapcsolatban él? Mit tegyek szerintetek?

Figyelt kérdés

Olyan lány, aki már az első randi után tudja a jövőbeli közös gyerekek nevét, ha valaki akár csak egy kis figyelmességet mutat irányába, azonnal szerelmes lesz. 20 éves és nagyon naiv.

Egy ideje tudom, hogy van valaki az életében, de titkolta, mondván, nem akarja elkiabálni. Végül nemrég elmondta nekem, én is ismerem a férfit.

49 éves, a nőket illetően egész életében szélhámos volt. 2-3 nő mindig van a közelében, mellettük 1-2 exnél is próbálja visszakönyörögni magát, de ezen kívül kb. aki szembejön vele az utcán, lefektetné. Közben lenézi a nőket, bármikor találkoztam vele eddig, vagy kikezdett velem a párom előtt látványosan, vagy tolta a hímsoviniszta poénjait. Nem azt mondom, hogy egy férfi 35 felett ne próbálkozzon társat keresni, de nem véletlen, hogy ő itt van majd' 50 évesen gyerek, (volt) feleség és család nélkül. Senkije nincsen, akiket barátoknak hív, azok inkább haverok, ismerősök, üzleti érdekeltségek. Beszéltem erről a párommal, mert ő jobban ismeri a férfit, hogy szerinte mit csináljak. Azt mondta, hogy ne hagyjam, hogy jobban behülyítse a húgomat, mert tönkre fogja tenni teljesen.

Nyilván ennyi idősen azért már megélt ezt-azt, tapasztalt, tudja, mi kell a nőknek és az anyagi lehetőségei is adottak mindenhez, legyen az akár ajándék, randi, utazás. A húgomat is kiismerte azonnal, pontosan tudja, hogy viselkedjen, mivel veheti le a lábáról, mivel idegesítheti fel. Én meg nézem a vívódását, hogy hol a fellegekben van, hol pedig már délután 5-kor beveszi a Xanaxot és másnap délelőttig nem is mutatkozik, akkor is felpuffadt, kisírt szemekkel. Közben úgy beszél a pasiról, mintha maga lenne az Isten, ilyeneket mond, hogy neki ő az igazi, sosem szeretett így senkit és tudja, hogy nem mindig van rá jó hatással, de ha nincs vele, akkor úgy érzi, hogy nincs értelme élni (és ezt 4 hónap után!).

Gondoltam rá, hogy a pasinak írok, párom szerint felesleges és csak olaj lenne a tűzre, már csak azért is folytatná ezt az egészet.

A második gondolatom a szüleink voltak... Nagyon szeretnek minket, értünk dolgoztak mindig. Nem tudnak erről az egészről semmit, külön élünk tőlük. Talán beavathatnám őket, hátha valahogy tudnának hatni a húgomra... Féltem nagyon, legutóbb mikor kapcsolatban volt 16 évesen, a féléves kapcsolatot egy kb. 3 éves se veled-se nélküled követte, szerintem a pasinak is lehet köze ahhoz, hogy a volt barátjával már nem tartja a kapcsolatot.

Nem akarok én lenni az árulkodós nővér, soha nem voltam az. De aggódom a húgomért rettenetesen, érzelmileg nagyon labilis volt mindig.

2022. nov. 17. 17:05
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Kizárt dolog, hogy felnőtt emberként ne tudd, ilyen esetekben nincs mit tenni. A szerelemről nem lehet lebeszélni senkit, még a legokosabb embernek is elmegy az esze olyankor, nem hogy egy naiv kislánynak.
2022. nov. 17. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem elmondhatod, sőt, jó ötlet lenne elmondani nekik. Legalábbis ők is tudnák, hogy miben van most a húgod.
2022. nov. 17. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Atyaég... mintha egy ismerősöm szerelmi életéről olvasnék, kicsit ferdített változatban. Előre bocs, hogy ezt írom, nem sértésnek szánom. Ahogy az ismerősöm, úgy a húgod is egy idióta. Egyikből a másikba. Mindegyik más. Mindegyik az aktuális igazi, aki nélkül nincs élet. Az aktuális pasi egyszer megváltás, rágondolva is a fellegekben jár, legközelebb meg letargia. Órákat, ÉVEKET szántam rá, és a nemlétező kis fa**om tele lett vele, hogy legbelül tudja ő, hogy rossz ez, de éppen nem érzi annak, amikor úgy van. Ész nélkül csinálja és csinálja. De nem ám napi váltás. Neeem, van akit hónapokig, mást egy vagy több évig imád, szeret, körülötte forognak a gondolatai, akkor is, ha ő nem szereti viszont, és akár különösebben nem tud annyit az illetőről, hogy ilyen nagy mélységről szó lehessen. De ő megteszi.

Ezzel annyit akartam mondani, hogy ha ennyi esze van a húgodnak, akkor sírja ki a két szemét és szenvedjen. Hajrá. Te papolhatsz neki órákig, napokig, évekig, örökkön örökké, figyelmeztetheted, ha neki ennyire nincs méltósága, úgyis megismétlődik. Most lehet elkerülné ezt az alakot, de az fix, hogy jön másik.

2022. nov. 17. 18:37
 4/10 A kérdező kommentje:

Kérdeztem tőle már azt is, hogy a későbbiekben mik a tervei, hiszen ő akar gyerekeket, családot. A pasi már lassan olyan korban van, hogy másnak ilyenkor már unokái születnek, ráadásul eddig baráti társaságban azt mondta folyamatosan, hogy neki se gyerek, se feleség nem kell soha.

A húgomnak meg előadta, hogy ő milyen régóta szeretne már gyereket, dehát a mai nőkben nem lehet megbízni, mind csak a pénzére ment eddig, de hogy ő akár már holnap apuka lenne... Miközben csak tudja már ő is, hogy a húgom odavan a kisbabákért, mindenért, ami babákkal kapcsolatos. Nyilván a pasi sem hülye, hogy 50 körül bevállaljon 2-3 gyereket hirtelenjében. Félek, hogy évekig képes lesz hitegetni a testvéremet, ő meg tényleg hinni fog neki mindenben.

2022. nov. 17. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
Hugod meg fog haragudni rendesen miatta.
2022. nov. 18. 01:45
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Ne mondd. A húgod felnőtt nő.

Attól, mert most épp egy ilyen férfit szeret, nem jelenti azt, hogy együtt marad vele.

Majd csalódik, aztán talál mást, de hogyha elmondod a szülőknek, téged is megutál, őket is, és ugyanúgy a pasival marad.

2022. nov. 18. 10:57
 7/10 anonim ***** válasza:
50%

Ne mondd. Az egy dolog, hogy meg is fog haragudni, de jobb belatasra sem tudjatok teriteni. A szerelmes embernek tenyleg nem lehet ezt megmagyarazni.

Meg csak 20 eves, ha 2 evig hukyitene a tesodat, akkor is legkesobb 23 eves korara kiheveri. Tudom, az is 2 evvel tobb elvesztegetett ido a kelletenel, de talan jot fog tenni neki ez a nagy pofon. Bar ha tenyleg ilyen a koma, akkor nem hinnem, hogy tul sokaig huzna a dolgot.

Te max annyit tehetsz, hogy megegyszer elmondod az aggalyaidat es kered, hogy legyen ovatos.

2022. nov. 18. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
80%
Mondd el neki, hogy ennyire már tényleg nem lehet hülye, hogy ezt beveszi.
2022. nov. 18. 15:17
 9/10 anonim ***** válasza:
68%

Volt már velem is, hogy a fellegekben voltam a srác miatt, annyira szerelmes voltam mint azóta soha. Aztán kiderült, hogy egy barátnőmmel is randizott a srác mellettem ráadásul ugyanazokat a dolgokat mondta neki mint nekem. Uh, hát egy másodperc alatt kiábrándultam.

Ha esetleg valahogy szembesíteni lehetne a húgodat azzal, hogy ki is igazából ez az öreg fószer, talán lenne esély. Ilyenekre tudok gondolni, hogy meg lehetne kérni az egyik exét a csávónak, hogy beszéljen a húgoddal. Vagy a barátod esetleg kérdezgethetné a palit hogy akkor tényleg tervez-e gyereket, felvehetné a válaszát, amit aztán később megmutathatnál a húgodnak.

Tudom, hogy ez nagyüzemű szarkavarás, de egy ilyen kapcsolatba beleragadni még szarabb.

2022. nov. 18. 16:15
 10/10 anonim ***** válasza:
80%
#9 az nem jó, az exnek nem fog hinni a húg, mert "biztos csak féltékeny, amiért elveszítette ezt a remek pasit"
2022. nov. 20. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!