Hogyan lépjek túl ezen?
Figyelt kérdés
Évek óta nem tartom a szüleimmel és a testvéreimmel a kapcsolatot, mert a családban mindig én voltam az, akit kiközösítettek. Nagyon sok fájdalmat okoztak nekem, rengeteget sírtam miattuk, amíg kapcsolatban voltunk, aztán egyik nap úgy döntöttem, hogy ezt befejeztem velük. Azóta nem beszélünk, viszont nekem ez is fájdalmas és egyszerűen nem tudom magam azon túl tenni, hogy milyen jól megvannak együtt anyám meg a nővéreim, én pedig itt vagyok egyedül, a gyerekemnek még nagyanyja sincs. 😢 Tudom, hogy ha újra beszélnénk, akkor megint csak én sérülnék az egészből. Legutoljára is megkaptam, hogy én nem vagyok egyenjogú a többi a testvéremmel? És vajon miért nem? Magyarázatot sosem kaptam, hogy miért taszítottak el engem. Elegem van ebből, érzelemmentes akarok lenni ilyen téren és nem pedig vágyakozni utánuk. 30/N2022. nov. 17. 07:30
11/12 anonim válasza:
+ ha folyamat a facebookját nézegeted saját magadnak teszel rosszat
Tiltsd le! Minden családtagodat
A tesóid sem normálisak, hogy ha nem is próbálják anyátokat meggyőzni hogy ne így álljon hozzá
Lehet fiatalon elkövettél valamit a család ellen?
Nehéz igy hogy csak az egyik oldalt látjuk!
12/12 anonim válasza:
Miért bünteted a férjedet és a fiadat? Éltél egy sz.r családban. Most van szerető férjed, tündéri kisbabád. Magad mögött hagyhattad a szomorúságot. Most pedig fogod, és a rosszkedveddel mérgezed a saját családodat. Miért teszed ezt velük? Neked a boldogtalanság a komfortzónád? (Direkt írtam így, gondolkodj el, ki mennyit ér neked. Miért az a fontos aki bánt?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!