Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyengélkedő szülő ápolása VS...

Gyengélkedő szülő ápolása VS külföldön élő gyerek? (lent)

Figyelt kérdés

Édesanyám egyetlen fia vagyok. Külföldön élek. Jó a kapcsolatunk, de ő borzalmasan egészségtelenül él és nem akar változtatni. (Komoly túlsúly)

Emiatt félek, hogy ha esetleg a jövőben pl ápolásra szorul (gerincbántalmak) akkor mi lesz vele. Ilyenkor tud az önkormányzat ápolást biztosítani?

Nem tudok hazaköltözni a faluba, mert akkor nem lesz munkám/pénzem/egzisztenciám.

Mi történne egy ilyen szcenárió esetén? (Szerencsére még nincs komoly baj)

Tudom, hogy az ő hibája a nemtörödőmség, de nem is fogom magára hagyni vagy ilyesmi.

2022. nov. 16. 13:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
22%

Ja, hogy még a nagyid is él...?

És ő milyen állapotban van? VAgy őt ki gondozza?

2022. nov. 16. 16:06
 22/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem ez a kérdés. Köszönöm ha arra válaszolsz amiről kérdezek.
2022. nov. 16. 17:11
 23/28 anonim ***** válasza:
7%

22: a körülmények ismeretében lehet megoldásokat javasolni.

Bocsi, de nagyon nem "normális" vagy tipikus, hgoy egy 60 körüli felnőttnek ne legyen saját háza/lakása.....

2022. nov. 16. 19:48
 24/28 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, nem ismered az életét, sem a családomat. Nem érdekel mi normális és mi nem. Köszi a megértést. Lezártam ezt a vitát.
2022. nov. 16. 20:40
 25/28 anonim ***** válasza:
71%

Múlt héten ment be apósom állami idösotthonba. 2 személyes szobák vannak. 1 millió volt a beugró + napi 3500 Ft, amit a nyugdíjából fizet.

Egy hónap alatt elintézödött, mert pont volt egy üres hely.

Békés megye

2022. nov. 16. 22:09
 26/28 anonim ***** válasza:
De a korrekt válaszhoz érthetö h miért kérdezte, nem kutakodni akar.
2022. nov. 16. 23:21
 27/28 anonim ***** válasza:
19%

"Nem tudok hazaköltözni a faluba, mert akkor nem lesz munkám/pénzem/egzisztenciám."

"Nincs több milliós beugróra pénzem"

Szóval külföldön dolgozol, de annyi pénzt sem sikerült megtakarítanod, hogy normális körülményeket biztosíts a beteg édesanyádnak... Falusi gyermekként külföldön mosogatni az aztán nagyon magas egzisztenciára vall (mivel értelmiségi munkával simán kitermelnéd az idősek otthonának a belépő árát vagy egy saját háznak az árát főleg faluban...), miközben édesanyád otthon segítségre szorul.

2022. nov. 18. 23:34
 28/28 A kérdező kommentje:

Utolsó sem beszámítható az is biztos...

Egyetemre jöttem ki te szentjánosbogár és kevesebb mint 1 éve fejeztem be...

Ennyire ne világíts már a sötétben, te félkegyelmű.

2022. nov. 18. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!