Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A barátom pakisztáni és ezért...

A barátom pakisztáni és ezért anyámat zavarja ez a kapcsolat. Mit kezdjek a helyzettel? 20l

Figyelt kérdés

Egy egyetemre járunk, egy helyen random összefutottunk, kb ennyi a megismerkedésünk háttere. Nagyon friss még ez a kapcsolat egyébként.

Amikor anyámnak meséltem róla, teljesen kiakadt. Közölte velem, hogy már az sem tetszik neki, hogy barátkozom külföldiekkel is, de ez már több a soknál. Meg a kulturális különbségek, meg ha bemutatnám otthon, akkor ő hogy tud majd vele beszélni, mit szól majd a környék, meg akkor el fogok költözni Pakisztánba, hogy látja majd ő az unokáit, egyáltalán hogy fog azokkal is beszélni... Na amióta említettem a srácot, anyu minden nap ír nekem minimum egy ilyen üzenetet. (Kollégiumban vagyok, havi egyszer járok haza.) Ő az első olyan kapcsolatom, akit említettem otthon.

Konkrétan én amúgy mondtam neki, hogy basszus, két hete sem vagyok vele együtt, ne menjünk már odáig, hogy majd közös gyerekek(pláne, hogy egyáltalán nem szeretnék :D), meg költözök Pakisztánba.

Nagyon a részletekbe nem mentem bele neki, de jelenleg nem is az életreszóló kapcsolatot és elköteleződést tervezem, most ettől a sráctól függetlenül. Együtt vagyunk, tök jó, töltünk együtt időt, de majd alakul, kifejezetten nem mondanám magamat hű nagyon szerelmesnek. Ha összeférhetetlenek vagyunk, akár kulturális okból, akár csak simán nem működik, akkor úgyis vége lesz.

De mintha anyám ezt meg se hallaná. Leginkább arra van ráállva, hogy ő és a jövőbeli unokái, ő hogyan fog beszélgetni a "leendő vejével", meg a "falu" szája.

2022. nov. 13. 18:49
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
14%
Nem akar hát, kell neki az állampolgársághoz egy magyar nő, hogy hozhassa a feleségeit meg a pereputtyot!
2022. nov. 26. 21:41
 42/53 A kérdező kommentje:
#41 Milyen pereputtyról beszélsz, bro? :D
2022. nov. 26. 21:47
 43/53 anonim ***** válasza:
9%
Négy feleség tizenkét teve, meg a hat testvér és a repülő szőnyeg!
2022. nov. 26. 22:10
 44/53 anonim ***** válasza:
43%

Lehet, hogy nem akar házasodni, de mi van, ha véletlenül becsúszik egy gyerek? Minden védekezés ellenére megeshet. Bizony vannak olyan esetek, hogy ilyenkor eltűnik a fickó. Csak mert tartásdíjat nem akar fizetni.

Vagy azt mondja, hogy nem akar összeházasodni, de itt jó... ja, és mi lesz, ha vége az egyetemnek? Jön a duma, hogy csak papír, házasodjatok össze az állampolgárság miatt, aztán máris kicsit más a helyzet, főleg, ha nagyon elcsavarta a fejed.

Márpedig lehet, hogy ez történik.

Egyáltalán tudod, hogy ki ő? Szerintem ha akar, úgy el tud tűnni előled, hogy csak lesel...

Az anyukád felfogásával, hogy mit szól hozzá a falú, stb. pont leszarom, azzal neked se kell foglalkoznod, de igen, a biztonságod fontos.

És ha már házasság, mert addigra mindent annyira másként látsz, akkor igenis érdemes egy házassági szerződést kötni, amiben minden benne van: vagyon, válás esetén gyerekelhelyezés, eltartás...

2022. dec. 10. 15:23
 45/53 anonim ***** válasza:
66%

Jaj de hagyjuk már ezeket a "véletlenül becsúszik a gyerek" dumákat, Magyarországon hál' Istennek még legális az abortusz. Meg ha emberségesebb körülmények között szeretné valaki, akkor kimegy Bécsbe, és ott még megszégyeníteni sem fogják érte a nővérek meg az orvos (tisztelet a kivételnek).

Tényleg nem kéne ilyen mélyen belemászni, a kérdező most boldog, aztán majd ha nem lesz, akkor szakít. Vagy ha vele szakítanak, mert eltűnik a csávó, akkor majd kiheveri és lesz másik.

Az anyját meg ignorálni kell és kész, semmi köze hozzá.

2022. dec. 10. 15:43
 46/53 anonim ***** válasza:
82%
Becsúszik a gyerek, úr isten..... A kérdező nem is akar gyereket egyáltalán, akárki is legyen az apa. Na vajon mit fog csinálni, ha a pakisztáni komával csúszik be a gyerek? Elveteti, nyilván, pont mintha bárki mással csúszott volna be a nemkívánatos gyerek.
2022. dec. 10. 16:18
 47/53 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom ez miért lehet, én dolgoztam külföldiekkel,beszéltem is anyumnak hogy az egyikkel milyen jól kijövök őt annyira nem érdekelte. Még nevettünk is hogy ugye a külföldiek sokszor írják azt a nevetős smile helyett hogy haha nem tudom de nekem ez fura:D
2022. dec. 11. 22:58
 48/53 anonim ***** válasza:
80%
Azóta hogy alakult?
2023. márc. 19. 22:20
 49/53 anonim ***** válasza:
79%

"Minden védekezés ellenére megeshet. Bizony vannak olyan esetek, hogy ilyenkor eltűnik a fickó. Csak mert tartásdíjat nem akar fizetni."

Ne magyar morálból indulj ki, a migránsoknál ez pont forditva működik!

Ha becsúszik a gyerek, meg a többi az neki főnyeremény, mert azonnali magyar állampolgárságot jelent!

2023. márc. 21. 08:20
 50/53 anonim ***** válasza:
41%
A kérdés eleve rossz: muszlim indiai ő!
2023. máj. 29. 13:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!