Hogyan nem sokkolna, ha a lányod bevallaná, hogy leszbikus?
Figyelt kérdés
Felnőtt, férjezett nő vagyok, most teljesült ki bennem, hogy leszbikus vagyok.
Mindent megbeszélünk Édesanyámmal, de ezt nem tudom, hogy hozzam fel.
2022. nov. 13. 18:15
11/16 anonim válasza:
Mindenképpen sokkolna. A férjeddel beszélj hogy legyen egy hármas party egy másik lánnyal, így csak kiderül majd számodra is hogy hogyan tovább.
12/16 anonim válasza:
Anyukám lenne a legutolsó a sorban, előbb paráznék azon, hogy mekkora csalódást okozok a férjemnek.
Vagyis bocsánat, inkább törést, minden szempontból, és mikor adjam be a válópert.
13/16 anonim válasza:
7-es, a legtöbb biszex valójában (mélyen belül) a saját neméhez vonzódik, csak mivel elfogadottabb a "heteróság", ezért vannak ellentétes nemű párral.
És elég sok, amikor megtalálja az azonos nemű szerelmét, gyorsan kilép a kapcsolatból.
Nincsen olyan, hogy ezt is, azt is szereted, az egyik jobban vonz majd.
15/16 anonim válasza:
Eloszor mindenkeppen a ferjeddel beszelj! Sok sikert!
Majd ird meg hogy sikerult.:)
16/16 anonim válasza:
Miért nem a férjeddel beszéled meg a beteges hajlamaidat? Vagy ez is egy propagandista troll?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!