Mit tehetnék ebben a helyzetben?
Párommal úgy volt hogy elköltözünk albérletbe de még nem tudtunk annyit félre tenni meg nekem most jelenleg nincs munkám.
Viszont nem bírom ami itthon van
anyáékkal kell egy szobába lennem mivel úgy volt hogy elköltözöm és tesóm kitúrt onnan de anya már olyan megjegyzéseket tesz hogy nem tud élni meg költözzek el hülye hogy ránk költi a pénzét stb.
Párom az ország másik felén lakik és nyáron lakott nálunk 3 hétig csak haza lett küldve mert itt nem talalt munkát pedig itt eleve több is a lehetőség aztán ott végül vissza ment a régi munkahelyére nekem ami volt munkám onnan eljöttem mert pánikbeteg vagyok és akkora stressz ért hogy eljöttem.
Páromnak mikor említem had mehessek oda mindig azzal jön hogy nincs elég pénzünk ők meg nem hiszem hogy befogadnának mert ők kevésbé jönnek ki a pénzből.
Szerintetek mit tehetnék most ebben a helyzetben? Van egy kis spórolt pénzem de az nem elég albira..
Akárhogy is, az elsőnek kellene lennie, hogy munkát legyen. Anyagilag megterhelő bárkinél laksz, valószínűleg egyik család se jön ki jól anyagilag már most sem.
De ehhez tudni kellene, hol keressél, mert nem lehet, hogy most itt elkezdesz valamit, aztán mégis csak mész a párodhoz.
A párod meg azért lett hazaküldve, mert 3 hét alatt nem talált munkát? Ezt nem is értem.
Mióta a párod? Távkapcsolat volt?
Bárhogy is de első az, hogy legyen munka, nincs más út
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!